COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Vakantie St. Augustine

Algemene informatie over St. Augustine

St. Augustine is in 1565 door de Spaanse zeevaarder Pedro Menéndez de Avilés gesticht. Het is de oudste, nog altijd bewoonde Europese kolonie in de Verenigde Staten en deze Spaanse invloeden zijn nog altijd goed terug te zien in het straatbeeld. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis en eeuwenoude architectuur. Ook een mooi strand ontbreekt niet, St. Augustine Beach telt meer dan tien kilometer zandstrand.

Discotheken in St. Augustine

De stad heeft verschillende mogelijkheden wat betreft uitgaan. Er zijn gezellige (cocktail)bars met livemuziek en een nachtclub. Bij sommige bars heb je prachtig uitzicht over de zee.


Eten & Drinken in St. Augustine

Restaurants

In St. Augustine is er een groot aanbod aan gezellige restaurants en cafés met verschillende keukens. Ook hier zie je weer veel van de Spaanse invloeden terug. Heb je zin in een lekker stuk vlees, verse pasta of vers gevangen vis? In St. Augustine is er genoeg keus!


Winkelen in St. Augustine

Winkelen

In het oude centrum van St. Augustine zijn veel verschillende winkels, boetiekjes en kunstgalerijen waar je lekker rond kan struinen. Ook kan je er leuke souvenirtjes voor thuis scoren. Vergeet niet om de omgeving goed in je op te nemen, want de mooie historische gebouwen maken je dag winkelen helemaal compleet!


Stranden in St. Augustine

St. Augustine heeft een lang en breed zandstrand wat perfect is voor een ontspannende wandeling. Vergeleken met andere stranden in Florida is het hier rustig en de zeebodem loopt geleidelijk af. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen en douches, wat je stranddag toch net een beetje aangenamer maakt.


Transport en verhuur in St. Augustine

Openbaar vervoer

St. Augustine heeft verschillende mogelijkheden met betrekking tot het openbaar vervoer. Zo kan je je verplaatsen per trolley, bus of de gratis(!) Skyway, Wil je onafhankelijk zijn? Huur dan een auto en verken het gebied op jezelf.


Uitgaan en activiteiten in St. Augustine

In St. Augustine zijn er veel interessante bezienswaardigheden. Castillo de San Marcos is een fort die in de 18e eeuw werd gebruikt om het Spaanse gebied en de zeeroutes bij Florida te beschermen. Tegenwoordig is dit fort opengesteld voor publiek en worden er ranger-programma’s en (wapen)demonstraties georganiseerd. Ook het Spanish Military Hospital Museum is zeer indrukwekkend. Hier worden de medische praktijken van de tweede Spaanse periode behandeld. Tenslotte is The Oldest Wooden Schoolhouse zeker een bezoek waard. Dit is het oudste houten schoolgebouw van de Verenigde Staten.


Het weer in St. Augustine De maximum dagtemperatuur
voor augustus 32 °C Bekijk het weeroverzicht
Terug naar boven

Foto's Vakantie St. Augustine

Foto 15 van 15

Weersverwachting voor St. Augustine

Alle resultaten vakantie naar St. Augustine Toon alle resultaten in St. Augustine
16-daagse rondreis Magic Florida Orlando
 • Individuele rondreis per auto
 • Keuze standard of more inclusive
 • Inclusief autohuur
 • Relax rondreis
 • Orlando, Miami, west- en oostkust
 • De wondere wereld van Florida
Geen prijs beschikbaar Bekijk de beschikbare prijzen
16-daagse rondreis See it All Florida Miami
 • Individuele rondreis per auto
 • Keuze standard of more inclusive
 • Inclusief autohuur
 • Florida's complete plaatje
 • Het andere Florida
 • Niet voor niets 'See it All'
Do 3 dec 2020 (16 dagen)
Vanaf Amsterdam
Logies
1796,- per persoon
Bekijk
Alle resultaten vakantie naar St. Augustine Toon alle resultaten in St. Augustine