COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

The Big Five & The Good Life

Uitgestrekte vlaktes, hier en daar heuvels, prachtige valleien, regenwoud, bergketens, een woestijnachtig gebied en natuurlijk de Big Five... De diversiteit van het Keniaanse landschap is uniek en van een adembenemende schoonheid. Kenia is eigenlijk een beetje Afrika in het klein. Maar Kenia is ook zeer zonzeker en heeft fantastische resorts aan paradijselijke witte stranden met loom wuivende palmbomen aan een felblauwe zee.

The Best of Both...

Lastig kiezen? Dat hoeft dus niet, want Kenia is de perfecte combinatie van een avontuurlijke safari met daarna een paar dagen chillen en bijpraten onder een palmboom aan het strand. Maar Kenia is dus ook een heerlijke zonvakantie aan een bounty-strand vanwaaruit je spannende tochten maakt op zoek naar de Big Five. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Hakuna Matata...

Oftewel ‘Geen zorgen!’ is het credo van de Kenianen. Dus boek je avontuurlijke zonvakantie of je relaxte safari bij TUI... Hakuna Matata! Je vliegt met onze Dreamliner naar Kenia en de dag erna kan het relaxen beginnen of ga je op de spannende safari.

  • Ideale combinatie van safari en strand
  • Oog in oog met The Big Five
  • Nagenieten op een parelwit strand

TUI Care Foundation in Kenia

De TUI Care Foundation ondersteunt projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van vakantiebestemmingen. Op die manier vergroten we de positieve impact van de toerismesector voor mensen en bestemmingen wereldwijd. Zo ook in Kenia.

Olifanten zijn populair bij toeristen in Kenia, maar tegelijkertijd worden ze bedreigd. Enerzijds door stropers, anderzijds doordat deze dieren op een negatieve manier in contact komen met de bevolking. De TUI Care Foundation werkt samen met IFAW en Kenya Wildlife Service om de verstandhouding tussen mensen olifanten in Tsavo National Park te verbeteren.

Rangers worden getraind om signalen van stroperij te herkennen en het te voorkomen. Daarnaast stelt het project de bevolking in staat beter met de olifanten om te gaan, door bijvoorbeeld uitleg te geven over het gedrag van de dieren.

Lees meer over de TUI Care Foundation.