Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Veelgestelde vragen

Wanneer word ik in mijn appartement verwacht?
In het algemeen is jouw verblijf op de aankomstdag tussen 14.00 en 16.00 uur beschikbaar. In drukke periodes kan het voorkomen dat jouw verblijf op een later tijdstip beschikbaar is.

Op de vertrekdag dient het appartement, de bungalow of de kamer ’s morgens rond 10.00 uur te worden verlaten. Deze tijden zijn internationaal. Als je later de accommodatie wilt verlaten, dan kun je dit ter plaatse bij de accommodatie aanvragen. Deze mogelijkheid is afhankelijk van de actuele bezetting en het is mogelijk dat hier een kleine vergoeding voor wordt gevraagd. In sommige gevallen is een later vertrek uit de hotelkamer of het appartement ook absoluut uitgesloten.

Als je op een andere dag dan de geplande dag aankomt of vertrekt dan verzoeken wij je dit altijd aan ons en de accommodatieverschaffer te melden. Wie met eigen vervoer reist en met vertraging op de vakantiebestemming arriveert (na 18.00 uur), moet zelf telefonisch de accommodatie op de hoogte te brengen van de verlate aankomst. Hiermee wordt voorkomen dat inchecken niet meer mogelijk is omdat de receptie al gesloten is.

Is je vraag hiermee beantwoord?

Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Meer informatie over het aanbod en onze corona maatregelen lees je hier.