COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Veelgestelde vragen

Wat zijn bij TUI fly België de voorwaarden voor alleenreizende kinderen?

Voor alleenreizende kinderen van 5 t/m 11 jaar die vliegen met TUI fly België is assistentie verplicht, dit kunt u vooraf aanmelden. Voor alleenreizende kinderen van 12 t/m 17 jaar is assistentie optioneel. Op alle vluchten kost deze assistentie € 60,- per kind per enkele reis.

Minderjarige kinderen moeten door hun ouder of begeleider op de luchthaven vergezeld worden tot het vliegtuig is opgestegen. Om de nodige formaliteiten vlot te laten verlopen, vragen wij om 2 uur voor vertrek aanwezig te zijn voor check-in en het samenstellen van het UMNR tasje, wat gedurende de hele vlucht door het kind gedragen wordt.

Een werknemer van onze vluchtafhandelaar zal het kind begeleiden tot het aan boord gaan. In het vliegtuig zal een stoel dicht bij het cabine personeel toegewezen worden. Ook op de bestemming zal een werknemer van de lokale agent het kind begeleiden en overhandigen aan de opgegeven persoon, die aanwezig moet zijn vanaf het moment dat het vliegtuig landt.
Om veiligheidsredenen, moet de persoon die het kind komt ophalen zijn geldige identiteitskaart laten zien. Gelieve deze informatie ook door te geven aan de persoon die het kind komt ophalen.

Is je vraag hiermee beantwoord?

Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Meer informatie over het aanbod en onze corona maatregelen lees je hier.