Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Veelgestelde vragen

Wat moet ik weten wanneer ik met TUI fly met mijn baby vlieg?

Kinderen vanaf 7 dagen* t/m 1 jaar hebben geen eigen stoel aan boord en reizen op schoot van hun begeleider (maximaal 1 kind per passgier van 12 jaar of ouder). Ze hebben recht op 10kg bagagevrijdom (excl. kinderwagen). Baby’s en kinderen jonger dan 2 jaar hebben geen recht op handbagage. Hun benodigdheden voor onderweg moeten mee in de handbagage van de ouder(s).

De leeftijd op de heenvlucht is hierbij bepalend. Wordt het kind op de bestemming 2, dan reist het kind zowel op de heen- als terugvlucht bij je op schoot.

Een volwassene mag in verband met veiligheidsvoorschriften met maximaal 2 kinderen van 0 t/m 1 jaar reizen. Je reist in dit geval met één kind op schoot en het andere kind zal gedurende de hele vlucht in een kinderzitje zitten op een aparte stoel. Er zal dus een extra stoel bijgeboekt moeten worden.


In de cabine zijn alleen kinderzitjes met keuringsnorm ECE R44-03 en hoger toegestaan. Voor de maximale breedte van het kinderzitje raadpleeg je dit overzicht, hiervoor moet wel een extra stoel geboekt worden. Bij twijfel kun je contact met ons opnemen. Contactgegevens vind je onder Service & Contact.

Babyvoeding mag mee aan boord, zo veel als nodig is voor tijdens de vlucht. Gekookt water in een thermosfles mag niet meer dan 100 ml. zijn. Baby- of flesvoeding kan aan boord opgewarmd worden, maar dit kan vanwege de opwarm methode wel enige tijd in beslag nemen.

* Pasgeboren baby's mogen vanaf 7 dagen na hun geboorte vervoerd worden in een drukcabine en dit kan alleen als de bevalling zonder complicaties is verlopen.


Is je vraag hiermee beantwoord?

Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Meer informatie over het aanbod en onze corona maatregelen lees je hier.