VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden voor online inchecken bij TUI fly?
Online inchecken is op bijna al onze TUI fly vluchten mogelijk vanaf 30 dagen tot 5 uur voor vertrek. U ontvangt dan een online instapkaart. Kunt u niet online inchecken, dan kunt u wel onze TUI fly services reserveren zoals een stoel of een speciale maaltijd.

Belangrijk:
- De instapkaart heeft u nodig bij het inchecken van de bagage, de paspoortcontrole, de luchthaven security en bij het aan boord gaan van het vliegtuig.
- Wijzigingen in een boeking kunnen invloed hebben op de online check-in status. Controleert u daarom altijd de instapkaart of check opnieuw in. 
- Houdt u er rekening mee dat de hoofdboeker alle medereizigers goed informeert over de stoelreservering en het inchecken.

Als online inchecken niet lukt kan dat meerdere oorzaken hebben:
-Onjuist boekingsnummer of achternaam van de hoofdboeker ingevoerd
-Er is een storing in ons systeem. Probeer het dan later nog een keer opnieuw of check in op de luchthaven.
- Te vroeg of te laat. Online inchecken kan vanaf 30 dagen voor vertrek tot 5 uur voor vertrek, gerekend vanaf de vertrektijd van uw heenvlucht én terugvlucht
-Vanwege lokale regelgeving is voor sommige bestemmingen online inchecken niet toegestaan. Bekijk deze bestemmingen onderaan de pagina (online) inchecken.

Als online inchecken niet lukt, dan is het mogelijk om gewoon op de luchthaven bij de check-in balie of self service check-in * van TUI fly in te checken.

*niet op iedere luchthaven aanwezig

Is je vraag hiermee beantwoord?