COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Veelgestelde vragen

Wat zijn bij TUI fly de voorwaarden voor alleenreizende kinderen?

Voor alleenreizende kinderen geldt het volgende:
•Kinderen t/m 4 jaar moeten onder begeleiding van hun vader, moeder of een wettelijke voogd reizen.
•Alle alleenreizende kinderen van 5 t/m 11 jaar moeten gebruik maken van onze UM service (Unaccompanied Minor service)*.
•Kinderen van 12 t/m 17 jaar mogen op TUI fly vluchten onbegeleid reizen. Het is voor deze kinderen mogelijk om ook de UM service* bij te boeken. Voor vluchten van en naar de Antillen geldt onderstaande uitzondering**.

* UM service
Dit houdt in dat het kind wordt begeleid vanaf de incheckbalie tot aan boord van het vliegtuig, daar zal het cabinepersoneel het kind verder begeleiden. Naast de standaard maaltijd- en drankenservice aan boord krijgt het kind een extra snack uit het Buy on board assortiment. Op de bestemming wordt het kind vanuit het vliegtuig begeleid naar de persoon die hem/haar komt ophalen. Het kind moet ook een ingevulde  reisvergunning van TUI bij zich hebben en een kopie van het paspoort/ID van de ouder/voogd. Het is voor deze kinderen niet mogelijk om online in te checken of TUI fly Services te reserveren.

** Voorwaarden Antillen
Op de Antillen is het verplicht dat kinderen worden begeleid van en naar het vliegtuig, deze service bieden wij gratis aan. Voor de Antillen is een ingevulde reisvergunning van TUI verplicht voor kinderen t/m 17 jaar, inclusief een kopie van het paspoort/ID van ouder/voogd.

Kosten UM service
De toeslag van de UM service €60 p.p. per enkele reis op alle bestemmingen (€75 als u op de luchthaven betaalt).

De UM service kan aangevraagd worden bij uw boekingskantoor waar u uw reis heeft geboekt. Bij boekingen gemaakt via deze website, vragen wij telefonisch contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens staan onder Service & Contact.

Is je vraag hiermee beantwoord?

Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Meer informatie over het aanbod en onze corona maatregelen lees je hier.