VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Veelgestelde vragen

Welke vluchtroutes gebruikt TUI fly?
Bij het tot stand komen van onze vluchtroutes is de veiligheid van onze passagiers en crew onze hoogste prioriteit en houden we rekening met de vliegafstand, vluchtduur, weersomstandigheden, beperkingen in het luchtruim en ook risico’s die voortkomen uit dreigingen vanaf de grond. Deze informatie wordt verkregen uit beslissingen en aanbevelingen van de bevoegde instanties en worden aangevuld met informatie uit publieke bronnen, vanuit inlichtingen- en veiligheidsdiensten en collega-luchtvaartmaatschappijen.

Wordt er een nieuwe beperking afgegeven voor bepaalde routes, dan wordt deze direct doorgevoerd in het vliegschema. Wij maken bij de planning en uitvoering van de vluchten een voortdurende afweging op basis van alle beschikbare informatie. Hierbij staat veiligheid altijd voorop; wanneer een gebied onveilig wordt bevonden, dan wordt de vluchtroute daarop aangepast.

Mocht u vragen hebben over de vluchtroute van uw specifieke vlucht, dan kunt u contact opnemen met ons Customer Services Center. Contactgegevens vindt u onder Service & Contact. Graag informeren wij u, echter met de beperking dat vertrouwelijke achtergrondinformatie niet gedeeld kan worden.

Is je vraag hiermee beantwoord?