Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Veelgestelde vragen

Heb ik een visum nodig voor Tanzania/Zanzibar?
Voor Tanzania is een visum vereist. Met een Nederlandse nationaliteit kun je voor vertrek een visum aanvragen via VisumCentrale óf Visa4all.Op deze websites is ook zichtbaar welke vereisten gelden voor andere nationaliteiten. De kosten (USD 50) kunnen o.a. via Ideal, creditcard of PayPal worden voldaan. Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Ook is er een e-visum te koop via de volgende link: www.immigration.go.tz. Hier worden geen administratiekosten in rekening gebracht en moet je zelf de juiste gegevens doorgeven.

Daarnaast is het ook mogelijk het visum ter plaatse op de luchthaven aan te schaffen. De kosten (USD 50) kunnen per creditcard of contant (USD 50 of EUR 50; let op in EUR betalen is ongunstig vanwege ongunstige wisselkoersen ter plaatse, kies daarom voor bedrag in USD) worden voldaan. We raden wel aan om altijd voldoende contant geld mee te nemen, aangezien de systemen kunnen uitvallen en het dan niet mogelijk is om per creditcard te betalen.

Om een visum aan te vragen is een Nederlands paspoort vereist dat na terugkeer nog 6 maanden geldig is en twee lege visumpagina's in het paspoort.

Is je vraag hiermee beantwoord?

Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Meer informatie over het aanbod en onze corona maatregelen lees je hier.