COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Veelgestelde vragen

Waar is meer informatie te vinden over autohuur in samenwerking met Sunny Cars?
De lokale huurvoorwaarden worden getoond tijdens de boeking en zijn na boeking te raadplegen in Mijn TUI. Het is aan te raden deze goed door te lezen.

Het is mogelijk om een kinderzitje en/of GPS aan te vragen. De kosten hiervoor betaalt u ter plaatse. Raadpleeg de lokale verhuurvoorwaarden voor de hoogte van de kosten.

Gebruik voor het aanvragen van accessoires ons aanvraagformulier. De kopie van het formulier is de bevestiging van de aanvraag. Wanneer de aanvraag niet akkoord is, dan nemen wij binnen 3 dagen contact met u op voor de mogelijkheden.
Op het formulier moet u het reserveringsnummer invullen, deze staat vermeld op de reisspecificatie die wij na afsluiting van de boeking per e-mail toesturen.

Het is aan te raden de accessoires op tijd aan te vragen, omdat kort voor vertrek er mogelijk geen beschikbaarheid is. De bijgeboekte accessoires staan vervolgens ook op het autohuurvoucher vermeld.

In de lokale huurvoorwaarden staan diverse opties aangegeven die wij als TUI van tevoren niet aanbieden, deze zijn alleen ter plaatse te regelen.

Is je vraag hiermee beantwoord?

Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Meer informatie over het aanbod en onze corona maatregelen lees je hier.