Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Met de exclusieve kortingscode boek je onderstaande hotels nu met nog 100,- extra korting

Vooruitkijken naar…dat onvergetelijke moment.

Vakantie is eigenlijk een aaneenschakeling van mooie, unieke en lievelingsmomenten in vele soorten en maten. We weten dat reizen nu even niet mogelijk is, maar we zijn hoopvol en volvertrouwen naar de toekomst. Dat onvergetelijke moment is voor iedereen weer anders. Vaak zit het in de kleine dingen: een goed gesprek, een zonsondergang, een glas wijn of een ochtendduik in zee. Vakantie maakt het beste in je los. Op vakantie ben je volledig ontspannen en je staat open voor het leven en voor het avontuur. En daarom ontstaan er op vakantie juist onvergetelijke momenten. TUI heeft daarom haar lievelingslijstje met bestemmingen en accommodaties voor aankomende zomer samengesteld. Want zeg nou zelf, we willen toch allemaal vooruit kunnen kijken naar dat onvergetelijke moment?

De onderstaande hotels zijn speciaal voor jou uitgezocht door TUI ter viering van het tweehonderste nummer van LINDA. Gebruik de exclusieve kortingscode tijdens het boeken en ontvang 100,- extra korting op deze accommodaties. Bekijk hier de voorwaarden onder de naam Lievelingslijstje

  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Exclusieve korting
  • Uitkijken naar dat onvergetelijk moment
  • 4* of 5* accommodaties

TUI Garanties

Je kunt het hele jaar door rekenen op de TUI Garanties. Zo kun je bijvoorbeeld tot 7 dagen voor vertrek gratis je vakantie bij ons omruilen, zonder een reden op te geven. Maak gebruik van de Omruilgarantie, We-lossen-het-op-garantie, Laagsteprijsgarantie en Niet-goed-geld-terug-garantie.

Lees meer