COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Met de exclusieve kortingscode boek je onderstaande hotels nu met nog 100,- extra korting

Heerlijk doelloos slenteren over de parelwitte stranden aan de kabbelende felblauwe zee. Je bungelt in een hangmat tussen 2 palmbomen en leest de nieuwste LINDA. uit terwijl de barman je favoriete cocktail naast je neerzet. Op Curaçao en Bonaire gaat alles gewoon een tempootje lager. Bon Bini! De bewoners ontvangen je met open armen en zijn echt mega relaxed. Dat merk je aan alles!

De onderstaande vier hotels zijn speciaal voor jou uitgezocht door TUI en LINDA. Gebruik de exclusieve kortingscode tijdens het boeken en ontvang 100,- extra korting op deze accomodaties. Bekijk hier de voorwaarden onder de naam TUI Pakketreis - LINDA. geeft korting

  • Door TUI en LINDA speciaal voor jou
  • Exclusieve korting
  • Parelwitte stranden
  • 4* accomodaties
Ontspannen op vakantie met TUI

Ervaar een zorgeloos vakantiegevoel

Met TUI ga je met een gerust hart op vakantie. Heb je al geboekt en verandert er voor vertrek iets in je eigen situatie of op bestemming? Dan maak je zonder problemen gebruik van de omruilgarantie. Maar ook op bestemming vier je zorgeloos vakantie. Want als je dit jaar met ons op pakketvakantie gaat, krijg je er automatisch de COVID Care service bij.

Meer informatie