Boek nu je zomervakantie!
  • Tot 100,- extra korting p.p.
  • Flexibele Omruilgarantie
  • Geld-Terug-Garantie

NEDERLANDSE HOST

Lekker vakantie vieren in een vertrouwde omgeving met Nederlandse reisleiding die altijd voor je klaar staat. Verder is er Nederlandse animatie met gezellige activiteiten georganiseerd door een Nederlands team dat haarfijn aanvoelt waar je zin in hebt/behoefte aan heeft. We maken het je volledig naar je zin want het is jouw vakantie, niet de onze ...

Meer dan reisleiding

De Nederlandse host is jouw aanspreekpunt voor alles en staat 6 dagen per week voor je klaar. Hij is flexibel en weet wat er leeft bij de gasten en op de vakantiebestemming. Als je ’s ochtends zin hebt in snorkelen dan helpt hij je met het regelen. ’s Middags sta je met duikbril, flippers en een instructeur in zee. Of de host belt voor jou een taxibusje om naar die leuke lokale markt te gaan. Die tip had hij natuurlijk ook met je gedeeld.

Zoals jij het wilt

Gezellig met elkaar maar niets is verplicht. In de middag wordt een activiteit georganiseerd, deelname is geheel vrijblijvend. Als je net lekker ligt te lezen aan het zwembad en geen zin heeft in een spelletje kaarten, blijf je lekker liggen. Er is ruimte voor alles en iedereen. Samen met de Nederlandse host haal je nog meer uit de vakantie.

Bekijk vakanties met Nederlandse host