Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Adults Only Cuba

Tijdens een Adults Only Cuba verblijf je in een luxe hotel op een paradijselijke plek. De Adults Only hotels die TUI aanbiedt staan allemaal direct aan het strand. Neem plaats in een beachcabana en droom weg bij de wuivende palmbomen en het azuurblauwe water van de Caribische Zee. Al kun je natuurlijk ook een dagtrip naar de kleurrijke hoofdstad Havana maken. ’s Avonds gaat het luieren verder in het wellnesscentrum bij het hotel.

Wegdromen in een Adults Only Cuba

Stel je eens voor dat je ligt te luieren in een luxe cabana en dat wuivende palmbomen, azuurblauw zeewater en parelwit zand het uitzicht vormen. Tijdens een vakantie in een Adults Only hotel op Cuba kun je wegdromen in dit paradijselijke decor. TUI heeft in Cuba een aantal All Inclusive hotels voor volwassenen die direct aan het strand staan. Het azuurblauwe water van de Caribische Zee ligt eveneens voor de deur. Met een snorkel kun je de kleurrijke koraalriffen bewonderen. Misschien krijg je wel gezelschap van een schildpad. ’s Avonds gaat het luieren gewoon verder. Zoek in het Adults Only hotel het wellnesscentrum op of trek je terug in de luxe suite aan het zwembad.

Een dagtrip naar Havana

Het is een eindje rijden, maar een dagtrip naar Havana maakt een Adults Only Cuba helemaal compleet. Vanuit het luxe hotel in Varadero is het zo’n 2 uur rijden naar de kleurrijke hoofdstad. Bij het zien van de bekende oldtimers en historische panden ben je die rit snel weer vergeten. Je kunt zelf ook een oldtimer huren en door Havana touren. Vooral Havana Vieja is dankzij de rijk versierde paleizen, geplaveide straten en bruisende pleinen een bezoek waard. Ruil hier de auto in voor een terrasje en geniet van een mojito en sigaar. Beiden zo’n beetje cultureel erfgoed in Cuba. Bij terugkomst in het Adults Only hotel staat het diner voor je klaar en kun je direct aanschuiven.

Bekijk alle vakanties Cuba (6)