Boek nu je zomervakantie!
  • Tot 100,- extra korting p.p.
  • Flexibele Omruilgarantie
  • Geld-Terug-Garantie

All Inclusive Guardalavaca

Verblijven aan één van de mooiste stranden van het Caribische eiland Cuba én in de voetsporen van ontdekkingsreiziger Columbus treden? Dat kan tijdens een All Inclusive in Guardalavaca. Hier aan de oostkust van Cuba kun je plaatsnemen op het hagelwitte Playa Guardalvaca aan de blauwe Caribische Zee. Je complete zonvakantie hier vertoeven is aantrekkelijk, maar ook de onderwaterwereld, fleemarket en natuurpark Bioparque Rocazul zijn een verkenningstocht waard!

All Inclusive Guardalavaca

De mooiste stranden liggen in Guardalavaca

Cuba is het land van de rum, sigaren, salsa en klassieke auto’s. Maar het Caribische eiland staat ook bekend om zijn prachtige stranden. En op een van de mooiste, verblijf je in Guardalavaca! In dit oostelijk gelegen dorp staat een hotel direct aan zee te wachten. Het ligbed op het 4 kilometerlange witte zandstrand Playa Guardalavaca staat klaar. In de schaduw van palmbomen en weelderige tropische begroeiing kijk je uit over het kraakheldere water van de Caribische Zee. Zwem ook eens 300 meter van de kust, want daar tref je een betoverend koraalrif met kleurrijke vissen en andere zeedieren! ’s Avonds tref je op het bord in het All Inclusive restaurant van je hotel van TUI misschien ook een vers visje. Of kies je voor een internationaal restaurant of een patatje bij de snackbar? Alles is zonder extra kosten mogelijk tijdens een All Inclusive in Guardalavaca!

Herinneringen opdoen in Cuba

Van deze onvergetelijke strandvakantie in Guardalava wil je vast graag een mooie herinnering mee naar huis nemen. Dat vind je op de Fleamarket. Deze kleine, gemoedelijke markt is gevuld met lokale kunst. Kijk hier tijdens een familievakantie met kinderen eens rustig rond terwijl de kinderen zich vermaken bij de kidsclub of in een van de zwembaden. Het vakantieparadijs van TUI verlaten is namelijk niet zo makkelijk vanwege alle faciliteiten. Maar wist je dat op slechts 10 kilometer afstand ontdekkingsreiziger Columbus in 1492 voet aan wal zette? Wil je voelen wat hij voelde bij het zien van Cuba? Ga dan naar Bioparque Rocazul met zijn kleurrijke bloemen en groene bossen, waarin je niet alleen kunt wandelen, maar ook fietsen of paardrijden!