NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Nieuwpoort

De altijd stralende zon op Curaçao verwelkomt je voor een All Inclusive in Nieuwpoort. En niet alleen geniet je hier van het heerlijke klimaat, ook het hagelwitte privéstrand voor de deur van je hotel en het fine dining restaurant maken indruk! Breng je dag door op het strand aan de Caribische Zee of rijd in circa 20 minuten naar het altijd kleurrijke Willemstad, met de fotogenieke Handelskade en de Pontjesbrug.

All Inclusive Nieuwpoort
  • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner
  • TUI is dé Curaçao expert
  • Meer dan 3000 zonuren per jaar
  • Tropische vakanties op Curaçao

Zonnige All Inclusive in Nieuwpoort

Na zo'n 10 uur vliegen, al dan niet met een tussenstop, sta je op het zandstrand van Nieuwpoort. De zon schijnt en het windje vanaf zee werkt verkoelend. Welkom op dushi Curaçao! Je verblijft met TUI tijdens een All Inclusive in Nieuwpoort in een luxe hotel mét privéstrand en panoramisch uitzicht over de Caribische Zee. Binnen no time lig jij in het water, waarna je op het hagelwitte zand van Barbara Beach neerploft. En terwijl je bij de ober van het hotel een ‘Blue Curaçao’ bestelt, zie je hier allerlei zeilboten en jachten voorbijvaren. In de avond is het tijd om een hapje te eten in het hotel. Ga je voor het uitgebreide buffet of kies je voor het luxe gevoel van fine dining? Hoezo saai, All Inclusive dineren?

Golfen aan zee

Bij een vakantie op Curaçao denk je waarschijnlijk niet meteen aan golfen. Maar wist je dat het All Inclusive hotel in Nieuwpoort beschikt over een heuse golfcourse? Golfen op Curaçao is een geweldige ervaring, want je hebt prachtige uitzichten over zee. En natuurlijk heeft de zeewind ook invloed op je golfspel. Toch zul je hier vooral ook van het spel genieten, want de 18-holes golfbaan biedt een verrassende uitdaging voor spelers van elk niveau.

Ontdek fotogeniek Willemstad

Het luxe All Inclusive hotel in Nieuwpoort is de ideale uitvalsbasis om de hoofdstad van Curaçao te verkennen. Met de huurauto rijd je in 20 minuten naar Willemstad. Misschien zie je de fotogenieke Handelskade met de pastelgekleurde huizen al van ver! Ook de Emmabrug, ofwel de Pontjesbrug, is ook zeker een bezoek waard: dit is de enige drijvende houten brug ter wereld, die regelmatig openzwaait om nieuwe vaartuigen toe te laten. Hier dankt deze brug zijn andere bijnaam, the swinging lady, dan ook aan.