VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Nordrhein-Westfalen

All Inclusive Nordrhein-Westfalen

  1. All Inclusive
  2. Duitsland
  3. Nordrhein-Westfalen

Tijdens een All Inclusive Nordrhein-Westfalen zal het de hele familie aan niks ontbreken. In deze Duitse regio net over de grens bij Nijmegen verblijf je met TUI namelijk in Wunderland Kalkar. Dit familiepark bestaat uit een pretpark, zwembad en bowlingbaan. Om ook de vele restaurants en bars niet te vergeten. Ondertussen zijn alle drankjes en maaltijden bij de prijs inbegrepen. Dat extra ijsje kost je helemaal niks.

All Inclusive Nordrhein-Westfalen
  • Imposante historische steden
  • Kuuroorden, kastelen en burchten
  • Sfeervolle kerstmarkten
Bekijk alle All Inclusives Nordrhein-Westfalen (1)

Populaire bestemmingen

Kalkar(1) Kalkar

Vakantiepret in Wunderland Kalkar

Een vakantie voor het hele gezin. Dat is een All Inclusive Nordrhein-Westfalen bij TUI. De Duitse regio ligt net over de grens en is dan ook ideaal voor een weekendje weg of een korte vakantie. En met TUI breng je die door in een hotel in Wunderland Kalkar. Dit attractiepark biedt vertier voor iedereen. Wedden dat de kinderen niet weg te slaan zijn bij het reuzenrad, de kartbaan, de achtbaan en de wildwaterbaan in Kernie’s Familienpark. ’s Avonds zorgen de restaurants, bars en bowlingbaan voor vermaak. En dat allemaal op basis van All Inclusive. Alle drankjes en maaltijden zijn dan ook bij de prijs inbegrepen. Nu alleen nog even kiezen tussen het Steakhouse of het buffet-restaurant.

Sightseeing in historisch Kalkar

Tijdens de All Inclusive Nordrhein-Westfalen is een bezoek aan het centrum van Kalkar een aanrader. De historische stadskern wordt versierd door geplaveide pleinen en rijk versierde panden. Vooral het raadhuis met zijn kantelen en ronde toren doet sprookjesachtig aan. En ook de huizen met gevels in Amsterdamse stijl zijn erg fotogeniek. Bezoek zeker ook de middeleeuwse St. Nicolaikerk waar de beschilderde muren uit zowel de gotiek als de renaissance afkomstig zijn. Na het sightseeing in het centrum van Kalkar kun je bij terugkomst in het All Inclusive hotel aanschuiven bij het diner. Met een pul bier op tafel en een schnitzel op je bord kom je helemaal in Duitse sferen.

Bekijk alle All Inclusives Nordrhein-Westfalen (1)