Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Winterberg

Wil je geen last hebben van een knorrende maag tijdens een actieve vakantie in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen? Als je kiest voor een All Inclusive naar Winterberg kun je zoveel eten en drinken als jezelf wilt. Zo begin je met een goed gevulde maag aan een mountainbike tocht door de Bike Arena. Of doe je het toch liever rustig aan tijdens een high-tea in het hoogst gelegen dorp van het Sauerland: Altastenberg?

All Inclusive Winterberg
  • Walhalla voor mountainbikers
  • Panorama Erlebnis Brücke
  • Uitgestrekte bossen en glasheldere beekjes

All Inclusive Winterberg

Reis met eigen vervoer binnen 4 uur af naar het hoogst gelegen dorp van Sauerland vlak bij Winterberg: Altastenberg. Een heuvelachtig landschap vol uitgestrekte bossen, glasheldere beekjes en pittoreske dorpen zie je in dit dorp in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen vanaf grote hoogte liggen. Natuurlijk vergt zo'n spectaculair maar rustgevend landschap wel enige conditie en kun je maar beter op pad gaan met een goed gevulde maag. Daarom kun je tijdens een All Inclusive naar Winterberg onbeperkt genieten van vers gebakken broodjes in de ochtend en een warme maaltijd in de avond.

Met een gevulde maag door de Bike Arena

Sportfanaten en actievelingen kunnen Winterberg ook verkennen in de Bike Arena. Dit is een walhalla voor mountainbikers, want je vindt hier 30 blauwe, rode en zwarte routes. In totaal zijn deze routes 1.140 kilometer lang en overbruggen ze circa 22.000 hoogtemeters. Begrijpelijk dat je na zo'n actieve dag behoefte hebt aan een drankje. Tijdens een All Inclusive naar Winterberg kun je koffie en thee pakken bij de bar van het hotel van TUI. In de winter verruil je natuurlijk de mountainbike voor een paar ski's om zo de 18 kilometer aan pistes nader te verkennen. Of neem de lift naar de berg kappe waar je vanaf de Panorama Erlebnis Brücke een panoramisch uitzicht hebt op Winterberg en zijn witte omgeving.

Tijd voor een goed gesprek

Blijf je liever een dagje bij het hotel in Winterberg? Dan kun je uitslapen en rustig ontbijten. Tijdens een All Inclusive in Winterberg is de lunch niet inbegrepen bij de prijs, maar kun je vanaf 16.00 uur wel aanschuiven voor een uitgebreide high-tea. Ook alle andere dranken zijn tussen 16.00 uur en 22.00 uur inbegrepen bij de prijs. Zo blijft er dus genoeg tijd over voor een uitgebreid gesprek.