VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Rode Zee

All Inclusive Rode Zee

  1. All Inclusive
  2. Egypte
  3. Rode Zee

Geef jezelf een All Inclusive Rode Zee cadeau en kom genieten van luxe. De hotels aan de Rode Zee in Egypte ontvangen je met open armen. Luieren bij het zwembad, zonnebaden op het zandstrand en smullen van uitgebreide buffetten, je waant je als een echte Farao. Uitgerust? Dan is het tijd voor een duikexcursie bij Elphinstone Reef bij Marsa Alam. Het kleurrijke koraal en de tientallen tropische vissen zijn hier magisch mooi.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Rode Zee vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Populaire bestemmingen

Makadi Bay(3) Makadi Bay

Ultiem relaxen aan de Rode Zee

Tijdens een All Inclusive Rode Zee word je als een echte Farao in de watten gelegd. De Rode Zee in Egypte is namelijk dé plek voor een ultieme relaxvakantie. Het zonnetje schijnt, het zeewater is 23 graden, het zandstrand lonkt, dit is hoe vakantie hoort te zijn. Overnacht in luxe in een 5 sterrenhotel van TUI in Hurghada-stad. Hier geen schreeuwende kinderen bij het zwembad, want het hotel is alleen voor volwassenen. Relaxen doe je op een ligbedje op het zandstrand, bij het zwembad of in de hamam. Zo ben je 's avonds zeker zen genoeg om op je gemak een van de 6 restaurants te kiezen voor het diner.

Duiken in de Rode Zee

Hét hoogtepunt van een vakantie in Egypte? Dat is toch wel een snorkel- of duikexcursie. Tijdens een All Inclusive Rode Zee heb je zeker genoeg tijd voor onvergetelijke avonturen onder water. Duikhotspots vind je overal langs de kust. Aanraders zijn Elphinstone Reef bij Marsa Alam en de eilanden voor de kust bij Hurghada. Zet bij Elphinstone de duikbril op en spot kleurrijke koralen vol anemoon- en schorpioenvissen. Wie weet zwemt er hier ook nog wel rifhaai of een zeldzame manta voorbij. Nog niet zo bedreven in het duiken? In de badplaatsen aan de Rode Zee vind je zonder problemen een goede PADI-duikschool.

Bekijk alle All Inclusives Rode Zee (3)