Cultuur proeven gaat tijdens een All Inclusive La Clusaz wel lukken. Dat heeft alles te maken met de koeien die rondom dit Franse bergdorp over de geurige bloemenweides grazen. Van de melk die deze koeien geven wordt de beroemde Reblochon-kaas gemaakt. In het luxe hotel van TUI kun je van de kaas met de nootachtige smaak proeven. Zowel na het skiën als na het beklimmen van de Mont Blanc.
Van de omgeving proeven gaat tijdens een All Inclusive La Clusaz wel lukken. Het Franse bergdorp is geliefd bij wandelaars die de geurige bloemenweides vol grazende koeien en hoge bergtoppen van de Alpen willen ontdekken. Over de koeien gesproken; die zijn wereldberoemd. De melk van de koeien van La Clusaz wordt namelijk gebruikt om Reblochon-kaas van te maken. Van de zachte kaas met de nootachtige smaak kun je in het luxe hotel van TUI onbeperkt smullen. Met een goed glas wijn natuurlijk. Zo heb je de volgende dag genoeg energie voor het beklimmen van de Mont Blanc of het kanoën over het Meer van Genève.
Ook in de wintermaanden kun je bij TUI een All Inclusive La Clusaz boeken. Wij noemen dat ‘Alpen Inclusive’. Ontbijt, een aperitief, 4-gangen diner in buffetvorm en de hele dag door water, cola, bier, huiswijn en thee is dan inclusief. Om natuurlijk de glühwein en de brownie na het skiën niet te vergeten. Die lekkernijen heb je wel verdiend na het bedwingen van de 200 kilometer aan pistes van skigebied Massif des Aravis. Al kun je ook kiezen voor paragliden van de Mont Blanc of schaatsen op de ijsbaan van La Clusaz. En een dagje sauna in het luxe hotel mag natuurlijk ook.