Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
La Clusaz

All Inclusive La Clusaz

  1. All Inclusive
  2. Frankrijk
  3. Franse Alpen
  4. La Clusaz

In het Franse departement Haute-Savoie en te midden van de Franse Alpen ligt La Clusaz, een plek dat meer bekend staat om witte dan de groene Alpen aangezien het een bekend wintersportgebied is. Maar ook in de warme maanden biedt het dorp genoeg vertier. Maak tijdens een All Inclusive La Clusaz een wandeling naar het indrukwekkende Massif des Aravis of neem de kabelbaan naar beneden. Al zwevend door de groene natuur kunt u genieten van het uitzicht. 

All Inclusive La Clusaz
  • Sfeervol bergdorp
  • Wandelen door het Massif des Aravis
  • Met de kabelbaan naar de Grenéche
Bekijk alle All Inclusives La Clusaz (1)

Zweven door de Franse Alpen

Wat de meeste mensen nog niet weten is dat La Clusaz ook in de zomer veel te bieden heeft. Maak bijvoorbeeld een wandeling naar het indrukwekkende Massif des Aravis gebergte. Tijden deze wandeling ervaar je de Franse natuur met alpenweiden gevuld met kleurrijke bloemen.

Een andere manier om de natuur te bewonderen tijdens een All Inclusive La Clusaz is tijdens een ritje met de kabelbaan. Deze gaat van Le Crêt du Merle naar de Grenëche. Zweef door de groene Franse Alpen terwijl je uitkijkt op het veelzijdige natuurlandschap. Goed om te weten: Le Crêt ligt op ongeveer een uurtje rijden van het All Inclusive hotel in La Clusaz.

Proef de smaak van La Clusaz

La Clusaz heeft naast veel natuur nog iets anders speciaals te bieden. Wie op maandag de plaatselijke markt bezoekt komt hier snel genoeg achter. Wist u bijvoorbeeld dat de Reblochon-kaas hier vandaan komt? Deze Franse bergkaas met zijn nootachtige en milde smaak is een feestje voor uw smaakpapillen. Slenter langs de vele kraampjes en ontdek de ene streekspecialiteit naar de andere. Voor het diner kan u terugkeren naar het hotel van TUI waar u kennis kunt maken met de Savoyaardse keuken.

 

 

Bekijk alle All Inclusives La Clusaz (1)