Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

All Inclusive Agios Gordios

Op het Griekse eiland Corfu kun je tijdens een All Inclusive Agios Gordios optimaal genieten van de groene natuur. Het luxe hotel van TUI is namelijk tegen een heuvel opgebouwd en biedt een adembenemend uitzicht. Het witte zandstrand, de groene heuvels van Corfu en het azuurblauwe water van de Ionische Zee zorgen voor een indrukwekkend kleurenpalet. Meer zien van dit ‘groene eiland’? Dat kan met een huurauto.

All Inclusive Agios Gordios
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Het indrukwekkende decor van Agios Gordios

Natuurliefhebbers worden tijdens een All Inclusive Agios Gordios wakker in het paradijs. Dit pittoreske vissersdorpje ligt op het Griekse eiland Corfu dat als bijnaam ´het groene eiland´ heeft. Zodra je wakker wordt in het luxe 4 sterren hotel van TUI kijk je uit op de groene heuvels van het eiland. Het witte zandstrand en het azuurblauwe water van de Ionische Zee maken het adembenemende plaatje compleet. Vanwege de hoge ligging van het hotel kun je het zwembad bijna omschrijven als panoramapool. Terwijl je ´s middags een duik neemt zie je de vissersboten terugkeren naar Agios Gordios. De vangst van de dag ligt ´s avonds op je bord bij het diner.

Rondtouren over Corfu

Met het strand voor de deur, Griekse hapjes die de hele dag te bestellen zijn én een heerlijke spa hoef je het luxe hotel in Agios Gordios bijna niet te verlaten. Maar een dag een auto huren en Corfu verkennen is wel een aanrader tijdens een All Inclusive Agios Gordios. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Achilleion dat voor de Oostenrijkse keizerin Sissi is gebouwd. De kleurrijke paleistuin en het rijk versierde interieur zijn indrukwekkend. Wil je meer zien van de natuur op Corfu? Bezoek dan het Korissionmeer waar cederbossen, zandduinen en gouden stranden te vinden zijn. Bijkomen doe je aan het eind van de dag in het stijlvolle All Inclusive hotel in Agios Gordios.