Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

All Inclusive Ipsos

Het ‘groene eiland’ Corfu ligt aan je voeten tijdens een All Inclusive Ipsos. En dat bedoelen we letterlijk, want deze gezellige badplaats wordt omringd door heuvels vol cipressen en olijfbomen. Vanuit het zwembad zie je zelfs de 906 meter hoge Pantokrator pronken. Na een ontdekkingstocht per scooter is het tijd om te ontspannen. Op het kiezelstrand Pyrgi bijvoorbeeld. Of met een bord vol mezzes in het luxe hotel.

All Inclusive Ipsos
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Een luxe zonvakantie op Corfu

Griekenland op z’n best beleef je tijdens een All Inclusive Ipsos. De gezellige badplaats ligt op het groene eiland Corfu en wordt omringd door glooiende heuvels. Met de 906 meter hoge Pantokrator als stralend middelpunt. Toch zijn de grootste troeven van Ipsos het lange kiezelstrand Pyrgi en de levendige boulevard vol taverna’s. Voor lekker eten hóef je niet te flaneren, want in het luxe hotel van TUI staan de Griekse mezzes de hele dag voor je klaar. Zie je jezelf al liggen aan de rand van het zwembad met dat ene goede boek en een schaaltje met gebakken feta naast je? Zo hoort een luxe zonvakantie te zijn.

Het ‘groene eiland’ verkennen

Natuurliefhebbers komen graag naar Corfu om zijn heuvelachtige landschap vol geurige cipressen, olijfbomen en oleanders in al zijn glorie te bewonderen. Tijdens een All Inclusive Ipsos kun je een scooter of auto huren (de receptie helpt je graag) en zelf het ‘groene eiland’ verkennen. Natuurlijk kun je dan ook de Pantokrator beklimmen. Smalle wegen vol haardspeldbochten, authentieke dorpjes waar de tijd stil heeft gestaan en gebedshuisjes passeren de revue. Eenmaal boven wacht er een panoramisch uitzicht over Corfu. En ook het Griekse vaste land en Albanië kun je zien liggen. Opfrissen doe je na afloop door in het All Inclusive hotel het zwembad in te plonsen.