Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Umbrië

Een vakantie naar het 'Groene hart van Italië' is een kennismaking met de natuur, de culturele historie en culinaire tradities in-één! Met de hoge toppen van de Apennijnen en de wereldberoemde truffels en wijnen is het genieten geblazen tijdens een All Inclusive in Umbrië. De streek ligt naast het veel bezochte Toscane en leent zich uitstekend voor een rustige zonvakantie in Italië, zonder te denken aan je portemonnee!

Umbrië: een vakantie in het groene hart van Italië

Verrassend en veelzijdig: dat is een vakantie in Umbrië in een notendop. Het ene moment rijd je langs groene heuvels met wijngaarden en olijfbomen. Het andere moment zie je een bergachtig landschap met kraakheldere meren aan je voorbijgaan. Geen wonder dat Umbrië ook wel het 'Groene hart van Italië' wordt genoemd. Wie geen seconde wil verliezen van dit fraaie stukje Italië en daarnaast onbeperkt wil genieten van eten en drinken, kan bij TUI een All Inclusive naar Umbrië boeken. Je verblijft met TUI in een luxe 4 sterren hotel in Passignano sul Trasimeno, gelegen in de Italiaanse provincie Perugia. Het hotel ligt vlak bij het Trasimeense Meer en is gehuisvest in een gerenoveerd voormalig paleis. Het beschikt onder andere over een groot zwembad en een tennisbaan.

De smaak van Umbrië

Naast een afwisselend landschap met groene heuvels vol wijngaarden en olijfbomen, wordt Umbrië gekenmerkt door een aantal prachtige middeleeuwse stadjes. Denk bijvoorbeeld aan Passignano sul Trasimeno met zijn middeleeuwse stadsmuren of Castiglione met een indrukwekkend kasteel dat uitkijkt over het Trasimeense Meer. En iets verderop, op circa een half uur rijden vanaf het hotel in Passignano sul Trasimeno, vind je de universiteitsstad Perugia. Bekend om zijn historische centrum vol indrukwekkende kerken, kun je hier ook je culinaire hart ophalen. Je vindt hier bijvoorbeeld de beroemde chocoladefabrieken waar de 'Baci Perugina' worden gemaakt: bonbons met een briefje waar een mooie liefdesspreuk van een beroemdheid op is gezet. Proef tijdens een All Inclusive in Umbrië ook zeker de wereldberoemde zwarte en witte truffels, die vaak worden verwerkt in pasta, kaas of diverse sauzen. Dat wordt smullen!

Bekijk alle All Inclusives Umbrië (1)