VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Midden-Dalmatië

All Inclusive Midden-Dalmatië

  1. All Inclusive
  2. Kroatië
  3. Midden-Dalmatië

Tijdens een All Inclusive Midden-Dalmatië kun je van de zon genieten op een van de mooiste stranden ter wereld. Midden-Dalmatië is een regio in het zuiden van Kroatië die beroemd is om het parelwitte Zlatni Rat strand. Dit unieke strand bevindt zich op het eiland Brac aan het azuurblauwe water van de Adriatische Zee. Ga je liever op avontuur? Kies dan voor het luxe hotel in Zivogosce en beklim de Biokovo berg.

All Inclusive Midden-Dalmatië
Bekijk alle All Inclusives Midden-Dalmatië (7)

Populaire bestemmingen

Bol(2) Bol

Zonnen op een van de mooiste stranden ter wereld

Een van de mooiste stranden ter wereld ligt aan je voeten tijdens een All Inclusive Midden-Dalmatië. Deze regio ligt in het zuiden van Kroatië en herbergt een aantal paradijselijke eilanden. Vooral het groene eiland Brač is dankzij de aanwezigheid van het Zlatni Rat strand wereldberoemd. Bij TUI kun je tijdens een All Inclusive Midden-Dolmatië verblijven in een hotel aan dit parelwitte zandstrand. Het azuurblauwe water van de Adriatische Zee en de aanwezige pijnbomen zorgen voor een schilderachtig decor. Zlatni Rat is niet alleen bijzonder vanwege de puntvorm, maar ook omdat de vorm continu verandert door de stroming van de zee. Hier beleef je een unieke vakantie.

Op avontuur op de Biokovo berg

Avonturiers kunnen tijdens een All Inclusive Midden-Dalmatië verblijven op het vaste land van Kroatië in een luxe hotel in Zivogosce. Deze idyllische badplaats ligt aan de voet van de Biokovo berg met zijn vele olijf- en dennenbomen. Met de auto kun je de 1.700 meter hoge top van de Biokovo ‘beklimmen’ en uitkijken over de azuurblauwe baaien die Zivogosce rijk is. Onderweg passeer je vele haardspeldbochten en ruïnes van stenen kerkjes. Met helder weer kun je zelfs Italië zien liggen. Bij terugkomst in het luxe hotel van TUI kun je opfrissen door een duik te nemen in het zwembad. Of geniet nog even van de laatste zonnestralen voordat het diner wordt opgediend.

Bekijk alle All Inclusives Midden-Dalmatië (7)