Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

All Inclusive Rabac

All Inclusive naar Rabac? Goed idee! In deze plaats in Istrië is de Adriatische Zee kristalhelder en zijn de uitzichten om nooit te vergeten. Geniet hiervan op het Marina, Girandella of Olivia strand of zoek het hogerop in Labin, te bereiken via een wandelpad. Na afloop smul je in het hotel van de lekkerste visgerechten!

Elke dag een ander strand in Rabac

Je vakantie in Rabac begint al onderweg. Zodra je de Kvarner Baai en de beboste hellingen met pijnbomen vanuit het vliegtuigraampje ziet, weet je dat je er bijna bent. Het gezellige oude vissersstadje ligt aan de oostelijke kust van Istrië en vormt samen met Labin één gemeente. Een auto nodig in Rabac? Welnee. Je vindt hier tal van prachtige wandelroutes en de fijne kiezelstranden liggen vlakbij je resort. Welke kies je? Het door rotsen afgeschermde Marina strand, geleidelijk aflopend Girandella strand of Olivia strand aan een baai met groene heuvels? Alle stranden worden goed onderhouden en zijn gemarkeerd met het Blauwe Vlag kenmerk. Struin ook eens over de lange promenade, langs de haven en de stranden van Rabac. Hier strijk je neer op een terrasje waar je jezelf trakteert op een schepijsje. Een restaurant hoef je 's avonds niet te zoeken, want je verblijft immers All Inclusive in Rabac!

Bergopwaarts naar Labin

Hoewel het merendeel van de toeristen er voor kiest om relaxt in Rabac te verblijven, is het ook goed mogelijk uitstapjes te maken. Als je van cultuur houdt moet je zeker een bezoek brengen aan de historische mijnwerkersstad Labin, gelegen op 320 meter hoogte. In de schaduw van pijnbomen loop je via een aangelegd wandelpad omhoog. Aangekomen word je beloond met een panoramisch uitzicht over de baai van Rabac. Ook het decor van Labin zelf is prachtig. Van smalle steegjes met barokke paleizen, diverse musea en ateliers en als klap op de vuurpijl de torenspits van een Venetiaanse kerk.

Bekijk alle All Inclusives Rabac (2)