Centraal Marokko

All Inclusive Centraal Marokko

  1. All Inclusive
  2. Marokko
  3. Centraal Marokko

Ervaar het sprookje van duizend-en-één-nacht tijdens een All Inclusive Centraal Marokko. Zelfs het hotel in Marokkaanse stijl lijkt uit een sprookje te komen. Verdwaal in de oude medina van Koningsstad Marrakech of bezoek de Setti Fatma watervallen in de Ourika vallei. Laat je terug in het luxe hotel in de watten leggen bij de wellness of neem een duik in het zwembad en probeer alle glijbanen uit!

All Inclusive Centraal Marokko
Bekijk alle All Inclusives Centraal Marokko (8)

Populaire bestemmingen

Marrakech(8) Marrakech

De kleurrijke medina van Marrakech

Denk je aan Marokko, dan denk je vast meteen aan Koningsstad Marrakech. Deze stad ligt centraal in Marokko en grenst aan de Sahara. In de historische binnenstad, die een mooie plek heeft op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, maak je kennis met de kleuren van Marrakech. Een All Inclusive Centraal Marokko is niet compleet zonder verdwaald te raken in de medina van deze Koningsstad. De shuttlebus van het hotel brengt je er binnen no-time naartoe. Wat een luxe. Wandel zeker eens naar het plein Jemaa el Fna - het hart van Marrakech. Overdag vormt dit plein de thuisbasis van straatartiesten en marktverkopers. Overal om je heen zie je kleurrijke tapijten, kruiden en lampen. Wanneer de avond valt, verandert het plein in een groot openlucht restaurant. Overal staan er voedselkraampjes en lange tafels. Vergeet niet om foto’s te maken want Marrakech is met zijn mozaïeken, mooie deuren en kleurrijke specerijen erg fotogeniek. Eenmaal terug bij het All Inclusive hotel in Centraal Marokko is een duik in het zwembad na een warme dag in de stad niet verkeerd. Of laat je in de watten leggen bij de wellness van het luxe hotel.

Excursies vanuit Marrakech

Even ontsnappen aan de drukte en hitte van Marrakech? Op zo’n 70 kilometer van de stad ligt de Ourika Vallei in het Atlasgebergte. Het is hier een stuk kouder dan ergens anders in het Atlasgebergte en de bergtoppen zijn zelfs bedekt met een laag sneeuw. Boek een excursie bij TUI en je wordt vanuit het verblijf in Marrakech opgehaald om te genieten van het prachtige landschap dat Centraal Marokko te bieden heeft. Aangekomen in de Ourika zie je achter de vallei heuvels met bergdorpjes die gebouwd zijn tegen de hellingen van de Atlas. Maak een wandeling naar de indrukwekkende Setti Fatma watervallen en lunch in een authentiek bergdorpje. Tijdens een All Inclusive Centraal Marokko kun je ook een bezoek brengen aan de stad Ouarzatate dat ook wel het Hollywood van Marokko wordt genoemd. Ten zuidoosten van Marrakech en tussen de Hoge Atlas en Anti-Atlas vind je deze stad waar de grootste filmstudio ter wereld, Atlas Studios, staat. Wist je dat Sex and the city 2 hier opgenomen is?! Neem een kijkje op de set en wie weet kom je nog een beroemde acteur of actrice tegen!

Bekijk alle All Inclusives Centraal Marokko (8)