Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Esquinzo

All Inclusive Esquinzo

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Fuerteventura
  5. Esquinzo

In alle luxe genieten van een zonvakantie op het Canarische Eiland Fuerteventura? Dan zit je goed tijdens een All Inclusive Esquinzo. Dit vakantieoord is ideaal voor de rustzoekers aangezien het 3 kilometer lange strand nog niet overspoeld wordt door toeristen. Het 4 sterren hotel van TUI staat direct aan het strand, dus je stapt zo het witte zand op. Na het zonnen wachten de restaurants in het hotel.

All Inclusive Esquinzo

Een luxe zonvakantie op Fuerteventura

Op zoek naar een geheel verzorgde zonvakantie op het Canarische Eiland Fuerteventura zonder last te hebben van massatoerisme? Dan is een All Inclusive Esquinzo het perfecte antwoord. Esquinzo ligt in het zuiden van Fuerteventura even ten noorden van de drukke badplaats Jandia. Rustzoekers kunnen hun hart dan ook ophalen in Esquinzo. Het vakantieoord beschikt over een 3 kilometer lang zandstrand dat langzaam de Atlantische Oceaan inloopt. Ideaal voor een familievakantie. Het 4 sterren hotel van TUI staat direct aan het strand en beschikt over meerdere restaurants en bars. Wie na het zonnen trek heeft gekregen kan zijn hart dan ook ophalen in het All Inclusive hotel in Esquinzo.

De authentieke sfeer in Morro Jable

Dankzij de vele luxe hotels en appartementencomplexen wordt Esquinzo ook wel 'de hotelwijk van Jandia' genoemd. Wie tijdens een All Inclusive Esquinzo authenticiteit wil ervaren moet in het nabijgelegen Morro Jable zijn. Dit is van oorsprong een vissersdorp dat vandaag de dag nog altijd een karakteristiek beeld bied. De nauwe straatjes met witte huizen en de vissers die in de namiddag terugkeren naar Morro Jable bepalen hier het sfeerbeeld. Absoluut een kijkje waard tijdens een luxe vakantie op Fuerteventura. Bij terugkomst in het 4 sterren hotel in Esquinzo kun je een van de 4 tropische zwembaden in plonsen en opfrissen voor het diner.