Los Cancajos

All Inclusive Los Cancajos

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. La Palma
  5. Los Cancajos

De bijnaam van het Canarische Eiland La Palma is al genoeg om bij TUI een vakantie naar kustplaats Los Cancajos te boeken: La Isla Bonita. Als je dan ook nog een All Inclusive Los Cancajos boekt, kun je aan het einde van de dag gerust nog een glas Ron Miel bestellen in het luxe hotel. Maar niet voordat je hebt geluierd op het lavastrand, roggen hebt gespot in de Atlantische Oceaan of het Parque Nacional de la Caldera de Taburiente hebt verkend.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Los Cancajos vanaf Amsterdam en Eindhoven.

All Inclusive Los Cancajos
Bekijk alle All Inclusives Los Cancajos (1)

All Inclusive naar La Isla Bonita

Direct aan de grillige, rotsachtige oostkust van La Palma ligt het All Inclusive hotel van TUI in Los Cancajos. Een ideale bestemming voor een zonvakantie op La Palma, een van de Spaanse Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan op circa 4 uur vliegen vanaf Amsterdam. Ongeacht het seizoen, want dankzij de ligging voor de kust van Marokko zijn de temperaturen ook 's winters aangenaam.

La Palma wordt ook wel het groene eiland of La Isla Bonita genoemd en is dankzij de overweldigende natuur heel populair voor een fiets- of wandelvakantie. Pak dus vooral goede schoenen in en bewonder de vulkanen en uitgestrekte dennenbossen van het Parque Nacional de la Caldera de Taburiente. Maar je kunt die schoenen natuurlijk ook prima gebruiken voor een dagje shoppen in het gezellige centrum van Santa Cruz, gelegen op circa 25 minuten fietsen vanaf het luxe hotel.

Unieke strandvakantie in Los Cancajos

Ook voor een unieke strandvakantie in Spanje kun je bij TUI een All Inclusive Los Cancajos boeken. Vanaf het vulkanische zwarte zand van het Los Cancajos strand, heb je een betoverend mooi uitzicht over de rotskust en de helderblauwe Atlantische Oceaan. Behalve zonnen en zwemmen kun je hier ook tijdens een duikvakantie op La Palma op zoek naar roggen en murenen bij dive site La Bahita. Om terug in het hotel heerlijk bij te komen onder het genot van een glaasje Ron Miel, een typische Canarische rum. Zonder je over de prijs ook maar een moment zorgen te hoeven maken. Want je verblijft natuurlijk niet voor niets op basis van All Inclusive op La Palma!

Bekijk alle All Inclusives Los Cancajos (1)