VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Bodrum-Içmeler

All Inclusive Bodrum-Içmeler

  1. All Inclusive
  2. Turkije
  3. Egeïsche Kust
  4. Bodrum-Içmeler

Bodrum-Içmeler ligt aan de helderblauwe Egeïsche Zee, in het zuidwesten van Turkije. Met het hele jaar door een aangename temperatuur is dit rustige badplaatsje ideaal voor een ontspannen All Inclusive strandvakantie. De trap af, zo het 250 meter lange strand van Içmeler op. Zin in wat meer vertier of een dagje stad? Dan sta je met de dolmuş in ‘no time’ in het bruisende centrum van Bodrum.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Bodrum-Içmeler vanaf Amsterdam en Eindhoven.

All Inclusive Bodrum-Içmeler
Bekijk alle All Inclusives Bodrum-Içmeler (2)

Genieten van luxe in Bodrum-Içmeler

Içmeler is een rustige buitenwijk van Bodrum en ligt aan de Egeïsche Zee. Het is gebouwd tegen een helling en door deze hogere ligging is het strand alleen met een trap te bereiken. In een luxe All Inclusive hotel van TUI in Içmeler geniet je natuurlijk onbeperkt van al het lekkers dat er klaarstaat. Met z’n tweeën uitgebreid ontbijten, met zicht op de Egeïsche Zee. Tot rust komen met een boek aan het zwembad, in de sauna of de Turkse hammam. Of met de voeten in het zand terwijl de kinderen nog een duik nemen. En wie wat meer actie wil stapt op de waterski’s of doet mee met het activiteitenprogramma.

Een dagje Bodrum

Wil je het strand een dagje verruilen voor cultuur tijdens een All Inclusive Bodrum-Içmeler? Stap dan in een dolmuş en zet koers naar het 5 kilometer verderop gelegen Bodrum. In de haven liggen de enorme luxe jachten er als pareltjes bij. Het is moeilijk voor te stellen dat deze moderne haven vroeger een traditionele vissershaven was. Wanneer je vanaf hier omhoog kijkt zie je op de heuvel het middeleeuwse Sint Petrus kasteel liggen, dat de stad vroeger beschermde tegen piraten. Op dinsdag is het marktdag in de bazaar. Struin hier langs de kraampjes, op zoek naar kleding, sieraden of een nieuwe zonnebril. Voor een goede prijs gooi je alle charmes in de strijd, want afdingen is hier hét lokale spel. Ook op andere dagen is er in de winkelstraatjes van Bodrum en in de Oasis Mall keuze genoeg. En na het vallen van de avond openen langs de boulevard de discotheken hun deuren en komt het uitgaansleven op gang.

Bekijk alle All Inclusives Bodrum-Içmeler (2)