VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Harz

Appartement Harz

  1. Appartement
  2. Duitsland
  3. Harz

In het noorden van Duitsland zitten wandelliefhebbers zeker op hun plek tijdens een vakantie in een appartement in de Harz. Wandel van het appartement in Schierke naar de 1.142 meter hoge Brocken-berg of slenter langs kabbelende beekjes en groene vergezichten. Ook voor wat cultuur zit je goed in de Harz, want in Bad Sachsa zijn veel historische bouwwerken te vinden die gebouwd zijn in de Jugendstil-stijl, zoals de St. Nikolai-kerk.

Appartement Harz
  • Magische bergen en wilde rivieren
  • Eindeloos wandelen
Bekijk alle appartementen Harz (1)

Wandelen langs panoramische vergezichten in de Harz

In het fascinerende Duitsland ligt een mooie streek op u te wachten: Harz. Het sprookjesachtige landschap in het noorden van Duitsland met weelderige bossen, immense bergen, mistige heide en heldere stuwmeren is al van verre te zien. Dit noordelijkste middelgebergte waar Moeder Natuur de kleur groen flink terug laat komen is een waar paradijs onder wandelaars. Dat komt onder meer ook door de aanwezigheid van reusachtige bergen. Tijdens een verblijf in een appartement in de Harz kun je kiezen voor een actieve vakantie, bijvoorbeeld wanneer je in het dorpje Schierke verblijft met TUI. Vanaf het appartement in Schierke kun je via de Bode-rivier zo naar de hoogste berg van de omgeving wandelen. De Brocken-berg van 1.142 meter hoogte kun je al van verre spotten en een klim naar de top is een aangename uitdaging. Eenmaal boven is het uitzicht over de Harz de mooiste beloning ooit. Schierke ligt bovendien maar op een half dagje rijden van Nederland dus dat maakt het ideaal voor een autovakantie. En eenmaal terug bij het appartement van TUI kun je genieten van je privacy want er is niemand die je stoort. Zo kun je in je appartement even lekker voor jezelf koken!

Culturele bezienswaardigheden in Bad Sachsa

Ook cultuurliefhebbers zitten op hun plek tijdens een verblijf in een appartement in de Harz. Wanneer je met TUI in de stad verblijft kun je ervoor kiezen om een historische wandeling langs het stadscentrum te maken. Tijdens zo'n wandeling kom je allereerst langs talloze Duitse vakwerkhuizen die gebouwd zijn in de Jugendstil-stijl. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Bad Sachsa is echter de St. Nikolai-kerk. Deze kerk stamt uit de 12e eeuw en is te herkennen aan de gigantische Romaanse kerktoren die boven de stad uitkijkt. Bij terugkomst in het appartement in Bad Sachsa kom je overigens terecht in een waar waterparadijs. Met meerdere zwembaden, glijbanen en wildwaterbanen zullen de kids zich vast en zeker vermaken. Het appartement in Bad Sachsa is dan ook ideaal voor gezinnen!

Bekijk alle appartementen Harz (1)