Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Appartement Zwarte Woud

Dankzij de sprookjesachtige bossen en de heldere meertjes is het Zwarte Woud de ideale plek voor een actieve vakantie dicht bij huis. Het natuurgebied ligt in het zuiden van Duitsland en wordt geroemd om de frisse lucht en de geurige dennenbomen. Verblijf met TUI in een appartement in het Zwarte Woud en ga wandelen, mountainbiken of kajakken. In de winter kun je langlaufen door de besneeuwde bossen.

Appartement Zwarte Woud
  • Sprookjesachtige bossen
  • Watervallen van Triberg
  • Gotische kunst in Freiburg

Een actieve vakantie in het Zwarte Woud

In het zuiden van Duitsland zorgen de dichte bossen, heldere meertjes en gemoedelijke dorpen van het Zwarte Woud voor een romantisch landschap. Sportievelingen kunnen hier het hele jaar door terecht voor een actieve vakantie. Wandelen, mountainbiken of langlaufen zijn maar een paar activiteiten die geliefd zijn in het Zwarte Woud. Al kun je bij de Titisee ook allerlei watersporten als kajakken en zeilen uitproberen. En dat allemaal omgeven door geurige dennenbomen. Om de verse lucht ook niet te vergeten. Zo´n vakantie in het Zwarte Woud is hartstikke gezond. Bijkomen doe je aan het eind van de dag op het balkon van het appartement in het Zwarte Woud.

Een winters sprookje in het Zwarte Woud

Ook in de wintermaanden kun je met TUI verblijven in een appartement in het Zwarte Woud. Zodra de bossen bedekt zijn met een laagje sneeuw is het landschap extra romantisch. Dankzij de vele loipes is dit een paradijs voor langlaufers. Al kun je er ook heel goed wandelen door de sneeuw. Hand in hand met je partner door een schilderachtige omgeving. Romantischer kan bijna niet. Opwarmen doe je 's avonds in de wellness bij het appartement. Kies je voor een wintersport in het Zwarte Woud met appartement in Todtmoos? Dan kun je in skigebied Schwarzwald skiën op de 44,5 kilometer aan afwisselende pistes. Bij het appartement ontvang je een KONUS-Gästekarte, waarmee je gratis met het openbaar vervoer de omgeving kunt verkennen.