Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Appartement Lido di Jesolo

In het Noordoosten van Italië ligt de bekende badplaats Lido di Jesolo. Met een strand van 15 kilometer kun je hier je zonvakantie met een gerust hart doorbrengen. Vanuit het appartement in Lido di Jesolo loop zo het warme zand op aan de Adriatische Zee. En helemaal leuk, vanuit Lido di Jesolo sta je binnen 1 uur in het romantische Venetië. Struin door de sfeervolle straten, zet een deel van het piazza San Marco op de foto en laat je thuisbrengen per boot.

Appartement Lido di Jesolo
  • Venetië binnen handbereik
  • Bezienswaardige eilanden
Bekijk alle appartementen Lido di Jesolo (1)

Strandvakantie in Lido di Jesolo

Heb je behoefte aan een zonnige strandvakantie? Dan is Lido di Jesolo in het Noordoosten van Italië de perfecte bestemming. De welbekende badplaats aan de Venetiaanse Rivièra beschikt over een zandstrand van maar liefst 15 kilometer! Hartstikke fijn, want hierdoor lig het appartement van TUI in Lido di Jesolo direct aan het strand. Na een middag relaxen aan de Adriatische Kust is vooral het centrum van de stad in de avond the place to be. De talloze winkels, barretjes en restaurants zijn open tot in de late uurtjes.

Jachthaven Porto Turistico

Natuurlijk is het heerlijk om uren aan het strand te vertoeven, maar Lido di Jesolo kent meer mooie plekken dan alleen de kust. In het oosten van de stad vind je vele wandelroutes die door de groene natuur van de regio lopen. Vergeet je wandelschoenen daarom niet als je houdt van een actieve vakantie. In het westen van je appartement in Lido di Jesolo vind je de jachthaven Porto Turistico. Dit is tevens een goede locatie om de zon achter de horizon zien te verdwijnen. De lucht boven de Adriatische Zee kleurt bij helder weer prachtig oranje en roze.

Excursie naar Venetië

Vanuit Lido di Jesolo is het ook hartstikke makkelijk om er een dag op uit te gaan. Zo ligt de beroemde stad Venetië vrijwel om de hoek. Vanuit een appartement in Lido di Jesolo kun je op twee manieren naar Venetië reizen. Met de auto is het een halfuurtje rijden, maar je kunt ook de boot pakken die je vlak bij het centrum afzet. Wandel vanaf hier de waterwereld van de welbekende stad in. De romantische kanalen, smalle straten en kleine pleintjes maken Venetië uniek. Het bekendste plein is natuurlijk het Piazza San Marco. Hier staat ook de gelijknamige San Marco Basiliek dat je vast bekend voorkomt van alle films die dit plein als decor hebben gebruikt.

Bekijk alle appartementen Lido di Jesolo (1)