NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Appartement Saas Fee

Het hele jaar door skiën, klauteren en mountainbiken in de Zwitserse Alpen doe je in Saas Fee. Deze Parel van de Alpen staat bekend als wandelparadijs in het Saasdal. En dankzij de majestueuze vierduizenders ook als skiparadijs. Bijkomen van de actieve dag kan in het hoogstgelegen draaiende restaurant ter wereld op de top van de 3.500 meter hoge Feegletsjer. Of in het appartement Saas Fee met een kaasfondue.

Appartement Saas Fee

Klimmen en klauteren in het Saasdal

'Wandelparadijs in het Saasdal' en 'Parel van de Alpen' zijn bijnamen die Saas Fee meer dan verdiend. Dit Zwitserse dorp wordt omringd door majestueuze vierduizenders die het hele jaar door bedekt zijn met een laagje sneeuw. Vanwege het indrukwekkende landschap is Saas Fee vooral geliefd bij actievelingen die houden van wandelen, mountainbiken en skiën. Bij TUI kun je dan ook het hele jaar door afreizen naar een appartement Saas Fee en genieten van een sportieve vakantie. In de warmere maanden is vooral het avonturenbos van Saas Fee een aanrader. Via lianen en hangbruggen ontdek je het hoogst gelegen Lariksbos van Europa. Of stap de rodelbaan in om naar beneden te suizen.

Een majestueuze wintersport in Saas Fee

In de wintermaanden zijn de besneeuwde bergen van Saas Fee de droom van iedere wintersporter. 100 kilometer aan goed onderhouden pistes liggen klaar voor de skiërs. Maar je kunt in Saas Fee ook de gondel en de kabelspoortrein instappen die naar de top van de 3.500 meter hoge Feegletsjer glijden. Hier staat het hoogstgelegen draaiende restaurant ter wereld en heb je onder genot van een Zwitserse raclette een onvergetelijk uitzicht op de besneeuwde wereld van de Alpen. Al kun je natuurlijk ook ontspannen in het appartement in Saas Fee en met de hele familie smullen van een kaasfondue. De dag afsluiten kan in de après-ski barretjes in het autovrije centrum van Saas Fee.