Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Busreis Duitsland

Ervaar het gemak van een busrondreis van TUI door Duitsland. Tijdens een busreis Duitsland ontdek je de bekende én onbekende plekken van onze oosterburen. Ga fietsen langs de Rijn, Moezel en Bodensee. Laat je verrassen door indrukwekkende steden als Leipzig, Dresden en Berlijn. En wel zo fijn: je hebt altijd een reisleider bij de hand die je maar wat graag honderduit verteld over de geschiedenis en cultuur van Duitsland. Dus stap in en ga mee.

Busreis Duitsland
Bekijk busreizen (36)

Busreis Duitsland: ontdek de natuur en cultuur van onze oosterburen

Ga je voor een busreis Duitsland, dan ga je voor gemak en gezelligheid. Het gemak van instappen en je laten rijden. Het gemak van een reisleider met kennis van Duitsland. En de gezelligheid van het met een groep op reis zijn. Want tijdens een busreis Duitsland ga je zeker nieuwe mensen ontmoeten. Ben je alleenstaand? Boek dan een van de singlereizen van TUI, gezelligheid gegarandeerd. Ondertussen ontdek je alle uithoeken van Duitsland; steden als Berlijn, Hamburg en Lübeck staan op het programma, net als het Zwarte Woud, Teutoburgerwoud en de Romantische Strasse. 

Fietsreis of busreis Duitsland?

Bij TUI hoef je niet te kiezen tussen een fietsreis of busreis Duitsland. In ons aanbod vind je namelijk het beste van deze twee werelden. Met de bus rij je naar wonderschone Duitse gebieden als de Eifel, Zwarte Woud en Thüringen. Eenmaal ter plaatse verken je samen met de rest van het gezelschap per fiets de omgeving. Elke dag staat er weer een andere fietstocht op het programma. Maak je dus op voor elke dag weer een nieuwe verrassing.

Bekijk busreizen (36)