Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Busreis Nederland

Waarom lang reizen voor een vakantie terwijl er in ons eigen kikkerland ook genoeg te ontdekken valt? Zodra je in de bus stapt, begint de rondreis door het afwisselende landschap gevuld met kronkelende rivieren, charmante plaatsen en bosrijke gebieden. Van smullen van een Limburgse vlaai in Maastricht tot aan genieten aan de Friese meren. Je ontdekt het allemaal tijdens een busreis Nederland.

Busreis Nederland
Bekijk busreizen (1)

Middeleeuwse sferen in Valkenburg en Bourgondisch Maastricht

Adem frisse zeelucht in aan de Waddenzee of fiets langs de Geul in Valkenburg. In Valkenburg is het goed vertoeven tijdens een busreis Nederland. Na een goede nachtrust ben je klaar voor een excursie naar de kasteelruïne van de stad. Hier ga je terug naar de tijd van de Middeleeuwen. De ondergrondse vluchtgangen leiden naar de Fluweelengrot. De rijkelijk versierde wandschilderingen van deze grot laten ongetwijfeld een diepe indruk achter. Of ervaar het Bourgondische leven in Maastricht tijdens een busreis Nederland. Naast winkelstad staat Maastricht bekend als een waar foodwalhalla. Drink een verkoelend Sjoes biertje op het Vrijthof of smul van een Limburgse vlaai op het terras. In deze stad voor fijnproevers zijn ook culturele bezienswaardigheden te ontdekken. Zo word je na het beklimmen van de zeventig meter hoge toren van de Sint-Janskerk getrakteerd op een magisch uitzicht van Maastricht. 

De schoonheid van Fryslân

Tijdens een busreis Nederland ontdek je de mooiste plekken van de provincie Friesland met charmante dorpen aan de Friese meren en de Waddenzee. De ideale plek voor watersport liefhebbers is de toeristische plaats Sneek. Elke zomer vindt hier het zeilevenement de Sneekweek plaats. Naast waterpret beleven staat Sneek ook bekend om haar rijke historie. Het symbool van Sneek is de Waterpoort uit 1613. Zin om wat anders te ontdekken? Breng dan een bezoek aan de bruisende stad Leeuwarden tijdens een busreis Nederland. In het verrassende intieme centrum strijk je neer op één van de gezellige terrassen aan het Wilhelminaplein. Een glas Berenburg en de lekkernij Oranjekoek zorgen voor een optimaal Fries vakantiegevoel!

Bekijk busreizen (1)