Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Busreis Oostenrijk

Een busreis Oostenrijk met TUI is een ontspannen ervaring. Je stapt op in Nederland en na een comfortabele rit stap je in Oostenrijk weer uit. En wat gezellig is het samen met de rest van de groep. De ervaren chauffeur laat je de mooiste plekjes van Oostenrijk ontdekken. De reisleider verteld honderduit over de zeer afwisselende regio’s die Oostenrijk rijk is. Ontdek naast beroemde regio’s als Tirol en Karinthië ook de wat onbekendere als Steiermark.

Busreis Oostenrijk
Bekijk busreizen (14)

Toeren door Tirol

Tijdens je busreis Oostenrijk staat Tirol garant voor bergen, alpenweiden en bergdorpen. Zodra de ski’s na het wintersportseizoen zijn opgeborgen, staat Tirol in de zomer weer voor je klaar. Tijdens een busreis Oostenrijk kan Tirol dan ook zeker niet ontbreken. De geur van alpenbloemen zweeft hier door de lucht en op de achtergrond hoor je het gerinkel van koebellen. Tirol leent zich uitstekend voor wandeltochten door de bergen en fietstochten per e-bike.

Met de bus naar Karinthië

Tijdens een busreis naar Oostenrijk is ook de regio Karinthië favoriet. In Karinthië vindt je de Drau, de langste rivier van deze regio. Fiets of wandel langs de Drau en geniet van het uitzicht, de groene bomen en het blauwe water. Of huur en kano en ervaar deze rivier vanaf het water. Bezoek ook de prachtige panoramaweg Nockalmstraβe; een weg met 52 bochten met na elke bocht  weer een nieuw uitzicht over de Nockberge. Aan de Nockalmstraβe vind je het Karlbad - het oudste ‘boerenbad’ van Oostenrijk. Geniet hier van het warme water in de traditionele houten badkuip. 

Bekijk busreizen (14)