NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping La-Roche-En-Ardenne

Actievelingen opgelet! Tijdens het kamperen op een camping in La-Roche-En-Ardenne kom je tijd tekort. De camping ligt middenin de bossen van de Belgische Ardennen is de ideale uitvalbasis voor een actieve ontdekkingstocht. Mountainbiken over de steile paden en kanoën over de stroomversnellingen van de Ourthe rivier bijvoorbeeld. Weer op krachten komen kan op de middeleeuwse markt waar brood en wijn wordt verkocht.

Camping La-Roche-En-Ardenne
Bekijk alle campings La-Roche-En-Ardenne (1)

Kanoën door de Belgische Ardennen

Een actieve kampeervakantie is waar het om draait op een camping in La-Roche-En-Ardenne. Zoals de naam zegt ligt dit stadje in de Belgische Ardennen. Dichte bossen met steile paden en de kronkelige Ourthe rivier omringen de 4 sterren camping van TUI. Mountainbiken, kanoën en wandelen zijn geliefde activiteiten in La-Roche-En-Ardenne. Vooral het kanoën over de Ourthe is dankzij het bedwingen van de stroomversnellingen en het ontwijken van rotsblokken een spannende, maar onvergetelijke ervaring. Ondertussen vaar je dwars door de dichte bossen van de Ardennen. Met een beetje geluk spot je in het bos zelfs herten of wilde zwijnen.

Proeven van het bourgondische leven

Cultuur proeven kun je tijdens het kamperen op een camping in La-Roche-En-Ardenne letterlijk nemen. Vanaf de camping loop je zo het sfeervolle centrum in waar elk weekend een middeleeuwse markt wordt gehouden. Je ziet hier niet alleen hoe brood wordt gebakken en hoe wijn wordt gemaakt, maar je mag er zelfs van proeven. Kun je meteen goed inslaan voor de bourgondische maaltijd van vanavond. Bezoek voordat je terug wandelt naar de camping van TUI nog wel het middeleeuwse Château Féodal waar je door middel van spannende verhalen kennis maakt met het spook Berthe. En vergeet ook het indrukwekkende uitzicht op de bossen van de Ardennen niet.

Bekijk alle campings La-Roche-En-Ardenne (1)