Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Hampen

Camping Hampen

  1. Camping
  2. Denemarken
  3. Jutland
  4. Hampen

Natuurliefhebbers opgelet! Op een camping in Hampen komen je terecht in een paradijs. Het kleine dorpje op het Deense eiland Jutland wordt namelijk omringd door helderblauwe meren en dichte bossen die onontdekt zijn. Neem dan ook een goed stel wandelschoenen mee. En vergeet de zwemkleding niet, want bij het meer van Hampen Sø kun je in schoon water zwemmen. Dat is nog eens één zijn met de natuur. 

Camping Hampen

Back to nature in Hampen

Een met de natuur ga je wel worden tijdens het kamperen op een camping in Hampen. Dit kleine dorpje op het Deense eiland Jutland wordt namelijk omringd door onontdekte bossen en helderblauwe meren. Zo wandel je vanaf de camping zo naar het meer van Hampen Sø met zijn grasrijke oevers en zandstrand. Maar ook de kleurrijke Harrild Hede (heide) en het Hampen Skov bos bereik je na een paar minuten wandelen. Je snapt dat het hier tijdens het kamperen vooral draait om actief doen in de natuur. En om rust. De regio is namelijk vrij van massatoerisme.

Familiepret in LEGOLAND

Een camping in Hampen is de ideale plek voor een familievakantie. Dat komt omdat LEGOLAND Denemarken op maar een half uurtje rijden ligt. Hele landen zijn hier nagebouwd in kleurrijke legosteentjes. Zelfs ons eigen Nederland met de typische molens en Amsterdamse grachten. Spannende attracties zoals de Viking River Splash en de Polar-X-Plorer zorgen tussendoor voor heel wat pret. Gelukkig kun je bij terugkomst op de camping in Hampen bijkomen. Steek de barbecue aan, trek een fles wijn open en geniet.