Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Dorsten

Camping Dorsten

  1. Camping
  2. Duitsland
  3. Nordrhein-Westfalen
  4. Dorsten

Spannende bezoeken aan Movie Park Germany afwisselen met rustige momenten in de natuur. Je doet het tijdens het kamperen op een camping in Dorsten. Dit Duitse dorpje ligt op een uur rijden van de grens bij Arnhem en op 10 minuten rijden van het bekende pretpark. Maar ook de Tillessensee en het natuurpark Hohe Park met het middeleeuwse kasteel Lembeck liggen nabij. Er is voor ieder wat wils.

Camping Dorsten
  • Vlakbij Movie Park Germany
  • Een gezellig marktplein vol terrassen

Kamperen in het groene Dorsten

Een rustige kampeervakantie dicht bij huis en dat middenin de natuur. Dat is kamperen op een camping in Dorsten in een notendop. Het dorpje ligt in de Duitse regio Nordrhein-Westfalen op een uurtje rijden van de grens bij Arnhem. Je bent er dus zo vanuit Nederland. Omdat de camping van TUI bij de Tillessensee ligt is waterpret verzekerd. En ook de rivier de Lippe is ideaal voor een kanotocht. Geen zin in natte voeten? Zoek dan het natuurpark Hohe Mark op en wandel langs de groene weides en bomenlanen rondom het kasteel Lembeck. In dit middeleeuwse waterkasteel kun je de salons uit de 18e eeuw, de kleurrijke tuinen en de beeldentuin bezoeken. Er is voor ieder wat wils.

De spannende filmset van Movie Park Germany

De kinderen een plezier doen zal niet zo moeilijk zijn tijdens het kamperen op een camping in Dorsten. Tuurlijk, het zwembad is leuk en ook lunchen met Duitse bratwurst en frietjes zal met gejuich ontvangen worden, maar Movie Park Germany is pas echt top. Dit pretpark ligt op 10 minuten rijden van de camping en laat je op een spannende manier kennismaken met allerlei bekende films. Wat dacht je van de achtbaan ‘Star Trek Operation Enterprise’? Of de ‘Pier Patrol-Jet Ski’? Tijdens de Movie Park Parade kun je bijkomen en op de foto met je filmhelden. Vergeet de camera niet op te laden!