Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Concourson-sur-Layon

Camping Concourson-sur-Layon

  1. Camping
  2. Frankrijk
  3. Loire
  4. Pays de la Loire
  5. Concourson-sur-Layon

Vanaf een camping in Concourson-sur-Layon wandel je zo naar het kabbelende riviertje de Layon. Voor een picknick aan het water. Met Loirewijn en Franse kazen natuurlijk. Maar je kunt de kids tijdens een voordelige familievakantie in Frankrijk ook meenemen naar de kastelen waar de omgeving bekend om staat. Het Château de Saumur bijvoorbeeld, voor een panoramisch uitzicht over de wijngaarden en de Loire.

Camping Concourson-sur-Layon

Natuurlijke camping in Concourson-sur-Layon

Wie bij TUI een camping in Concourson-sur-Layon boekt, kampeert midden tussen de wijngaarden van de Loirestreek in het westen van Frankrijk. Bovendien ligt de camping direct aan de oever van het riviertje de Layon. Waar het tijdens een vakantie in Frankrijk heerlijk picknicken is aan het water. Met een goed glas Loirewijn en lokaal geproduceerde kazen, zoals Sainte-Maure de Touraine en Olivet Cendré. Maar je kunt vanaf de camping natuurlijk ook het paadje volgen naar het dorp en in het restaurant genieten van verse vis met botersaus.

De kastelen aan de Loire

De Loirestreek is beroemd om de vele kastelen. Die je dus ook op niet al te grote afstand van de camping in Concourson-sur-Layon vindt. Het Château de Saumur bijvoorbeeld, gelegen aan de oever van de Loire op minder dan een half uur rijden. De hoge torens zie je al van verre liggen. Bewonder de kleurrijke betegelde vloeren en het aardewerk. En geniet ook vooral van het panoramische uitzicht over de Loire en de groene omgeving. Heb je de kids meegenomen op vakantie in Frankrijk en spelen ze graag nog wat langer riddertje of prinsesje? Ook het Château de Brissac, met zeven verdiepingen en maar liefst 200 vertrekken, is niet ver.