Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Camping Grimaud

Voor een luxe kampeervakantie moet je op een camping in Grimaud zijn. Deze romantische Franse vestingstad ligt aan de Côte d’Azur met zijn mondaine badplaatsen en azuurblauwe baaien. De 4 sterrencamping van TUI ligt bij de haven van Port Grimaud, naast het chique St. Tropez. Een boottocht over de Middellandse Zee is zo gemaakt. Ondertussen spot je de rich & famous op peperdure jachten en luxe zeilschepen.

Camping Grimaud

Een chique vakantie aan de Côte d’Azur

Kamperen niet luxe? Een camping in Grimaud bewijst het tegendeel. De romantische vestingstad ligt aan de mondaine Côte d’Azur waar de rich & famous graag komen zonnen. Bij TUI verblijf je tijdens de luxe kampeervakantie op een 4 sterrencamping bij de haven. Bij Port Grimaud. Doe zoals de rijken der aarde in buurstad St. Tropez doen en huur een zeilboot voor een dagje varen over de Middellandse Zee. Peperdure jachten, imposante cruiseschepen en mooie zeilboten varen je voorbij. Misschien wel met een zonnende topvoetballer op het dek. Houd je ogen dus goed open.

Romantiek in Grimaud

Omdat de camping in Grimaud aan een goudgeel zandstrand ligt is het de ideale plek voor zonaanbidders. Verkas ’s avonds naar de chique lounge aan het strand voor een romantische avond bij zonsondergang vol wijn en Franse kaasjes. Of zet koers naar Grimaud zelf. Met de straatverlichting aan is de vestingstad met de straatjes vol Bougainville en de huizen met blauwe luiken een plaatje. Tel daar het middeleeuwse kasteel bij op en je snapt dat Grimaud en romantiek goed samengaan.