Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping La Barre de Monts

Langgerekte zandstranden, sprookjesachtige naaldbossen en zoutpannen vol oesters ontdek je allemaal tijdens een kampeervakantie op een camping Le Barre de Monts. Deze Franse badplaats ligt aan de voet van het beroemde Île de Noirmoutier bekend van het getij bij de Passage du Gois. De hoge brug oversteken en het getij bewonderen is een aanrader. Maar je kunt ook gewoon ontspannen op het Fromentine strand bij de camping.

Camping La Barre de Monts
Bekijk alle campings La Barre de Monts (1)

Een actieve zonvakantie in Le Barre de Monts

Nabij het beroemde Franse eiland Île de Noirmoutier is de badplaats Le Barre de Monts de ideale uitvalbasis voor een actieve zonvakantie. Bij TUI kun je kamperen op een camping Le Barre de Monts en de omgeving verkennen met een huurfiets. Lange zandstranden, zoutpannen en sprookjesachtige naaldbossen passeren de revue. Bijkomen kan op het Fromentine strand waar ook een sfeervolle boulevard te vinden is. Geniet hier van de zon en de gezellige terrassen of ga surfen op de golven van de Atlantische Oceaan. De dag afsluiten doe je op de camping van TUI. Steek de barbecue aan voor de stacaravan en trek een fles wijn open of smul van een Quiche Lorraine die je af kunt halen.

Het getij bekijken bij de Passage du Gois

Het letterlijke hoogtepunt van de zonvakantie in Le Barre de Monts is de metershoge brug die de badplaats verbindt met Île de Noirmoutier. Vanaf de camping in Le Barre de Monts zie je de imposante brug al pronken. Met de fiets kun je de Atlantische Oceaan oversteken en zo het pittoreske eiland verkennen. Schilderachtige vissersdorpen, langgerekte zandstranden en zoutpannen vol oesters vormen het decor. Om ook de beroemde Passage du Gois niet te vergeten. Deze weg was vroeger de enige toegangsweg naar Île de Noirmoutier en verdwijnt door het sterke getij twee keer per dag onder water. Een uniek natuurspektakel dat het bekijken meer dan waard is.

Bekijk alle campings La Barre de Monts (1)