VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Lathuile

Camping Lathuile

  1. Camping
  2. Frankrijk
  3. Franse Alpen
  4. Haute Savoie
  5. Lathuile

Begeef u dit jaar in het bergachtige landschap van de Franse Alpen met rotspartijen, bossen en bergmeren van Haute-Savoie. Te midden van dit veelzijdige landschap, gelegen aan het Meer van Annecy, ligt uw camping in Lathuile. Tijdens uw kampeervakantie in Frankrijk is het heerlijk vertoeven op en langs het water. Ook bezienswaardigheden zoals de waterval en grotten van Sythenex liggen om de hoek.

Camping Lathuile
  • Fietsen rond het Meer van Annecy

Van kunstliefhebber tot waterrat


Kies dit jaar voor een kampeervakantie in de Franse Alpen en verblijf op een sfeervolle camping in Lathuile, een bergdorpje in de Franse regio Haute-Savoie. Vanuit de Taillefer berg stroomt het water in beekjes naar beneden en monden uit in het Meer van Annecy. De camping van TUI ligt slechts op korte afstand van dit meer, dat zeer geliefd is bij schilders. Deze aantrekkingskracht wordt veroorzaakt door de heldere schittering van het meer en bergachtige omgeving. U loopt vanaf de camping via een smal paadje naar dit prachtige meer welke niet alleen geliefd is bij schilders. Ook watersportliefhebbers komen hier aan hun trekken. Populaire activiteiten op het water zijn onder andere kajakken en paddleboarden. Op een van de vele strandjes kunt u heerlijk uitrusten en genieten van de omgeving.


Paragliden over het Meer van Annecy

Een aanrader voor de echte waaghals is om tijdens uw autovakantie in Lathuile het Meer van Annecy eens vanuit de lucht te bekijken. Tijdens het paragliden ervaart u een werkelijke vogelvlucht en ontvangt u een traktatie van prachtige uitzichten vanuit de lucht. Blijft u liever met beide benen op de grond staan, dan is de omgeving van het meer ook goed tijdens een wandeling te bewonderen. Bezoek bijvoorbeeld de grotten en watervallen van Seythenex, gelegen in een bosrijke en rotsachtige omgeving. Via bruggetjes en trappen loopt u naar de top van de 45 meter hoge waterval van de St. Ruph. Het water stort langs de rotsen naar beneden en zal uiteindelijk uitmonden in het Meer van Annecy. Een prachtig plaatje en zeker de moeite waard om te bezichtigen!


Na een enerverende dag aan het meer of in de bergen is het heerlijk vertoeven op de kindvriendelijke 4 sterren camping in Lathuile. Bij uw ingerichte tent of stacaravan kunt u de rust vinden waar u tijdens het kamperen naar op zoek bent. Wie zin heeft in een feestje, kan ook gezelligheid zoeken op de camping. Meerdere keren per week worden er namelijk thema-avonden georganiseerd.