Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Camping Le Grau du Roi

Kiezen tussen zonnen op een 10 kilometer lang zandstrand of fietsen door de kleurrijke landschappen van de Camargue hoeft niet tijdens een kampeervakantie in Le Grau du Roi. De camping in Le Grau du Roi ligt namelijk bij Plage l’Espiquette aan de Middellandse Zee. Maar ook aan de rand van het natuurpark van de Camargue. Je kunt dan ook alle kanten op. Bijkomen doe je bij de stacaravan met een goed glas wijn.

Camping Le Grau du Roi

Zonnen op Plage l’Espiquette

In het zuiden van Frankrijk is een camping in Le Grau du Roi de ideale uitvalsbasis voor een rustige zonvakantie. Deze badplaats dankt zijn gezicht aan de pastelkleurige huizen langs de haven, maar vooral het 10 kilometer lange zandstrand en de landschappen van de Camargue zijn geliefd. Bij TUI kun je in Le Grau du Roi verblijven op een luxe camping nabij Plage l’Espiquette. Hier is achter de glooiende duinen een strook zand te vinden van 10 kilometer lang. Op het gouden strand is dan ook altijd wel een plekje te vinden. En ’s avonds zie je tijdens het maken van een lange strandwandeling de zon langzaam wegzakken in de Middellandse Zee. Trés romantique!

Fietsen door de kleurrijke Camargue

Het huren van een fiets op de camping in Le Grau du Roi is een aanrader. Dat komt omdat de badplaats aan de rand van Parc Naturel Régional de Camargue ligt. In dit natuurgebied fiets je langs moerassen vol roze flamingo’s en kleurrijke weilanden waar witte paarden en zwarte stieren grazen. Een cultureel tintje aan de fietstocht geven? Rijd dan langs Aigues-Mortes met zijn middeleeuwse stadsmuren en geplaveide straten. In deze sfeervolle stad kun je op een van de terrassen ook goed bijkomen van de actieve dag met een glas wijn. Al kan dat ook op de camping in Le Grau du Roi door de barbecue aan te steken en te smullen van Franse kaasjes en stokbrood.