Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Camping Lit-Et-Mixe

Actievelingen opgelet. Tijdens het kamperen op een camping in Lit-Et-Mixe zijn de mogelijkheden eindeloos. Het dorp in het zuiden van Frankrijk wordt omringd door glooiende wijngaarden, schaduwrijke pijnboombossen en populaire surfstranden. Van stilzitten kan geen sprake zijn. Al kun je op de luxe camping van TUI prima bijkomen met een Bordeauxwijntje, geroosterd stokbroodje en Franse kaasjes. Bon Appetit!

Camping Lit-Et-Mixe

Surfen in Frankrijk

Verscholen tussen wijngaarden en een schaduwrijk pijnbomenbos ligt de camping in Lit-Et-Mixe. Het Zuid-Franse dorpje is de ideale bestemming voor actievelingen. Je kunt er namelijk niet alleen goed fietsen en wandelen, maar ook prima surfen. De populaire surfstranden van Frankrijk, zoals Mimizan, liggen op minder dan een half uur rijden. Op het brede zandstrand kun je genieten van de zon en ondertussen de geoefende surfers spectaculaire stunts zien uithalen. Zelf een poging wagen tijdens de kampeervakantie? Er zijn genoeg surfscholen te vinden waar je een les kunt boeken.

Van de Franse cultuur proeven

Omdat de camping in Lit-Et-Mixe nabij wijnstad Bordeaux ligt kun je de lokale cultuur letterlijk proeven. Neem tijdens de kampeervakantie in Frankrijk de fietsen mee en verken de glooiende wijngaarden die tussen Lit-Et-Mixe en Bordeaux in liggen. Er is altijd wel een wijnboerderij te vinden waar je kunt stoppen voor een Bordeauxwijntje. Bijkomen kan bij terugkomst op de luxe 5 sterrencamping van TUI. Terwijl de kids de glijbanen in het zwembad onveilig maken kun jij de barbecue aansteken op het terras van de stacaravan. Met een goed glas wijn, Franse kaasjes en een geroosterd stuk stokbrood wordt het een heerlijke avond.