Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Messanges

Vanaf de camping in het Zuid-Franse Messanges gaat het grote genieten beginnen. Relax een aantal dagen op het strand, leer surfen of bezoek het eeuwenoude kuuroord Dax vanaf de camping in Messanges. Wanneer je gaat wandelen of fietsen door de groene omgeving en de duinen van het departement Landes. En vergeet niet te genieten van de heerlijke Zuid-Franse specialiteiten als Magret de Canard, eendenborstfilet met sinaasappelsaus.

Spelen met de golven in Messanges

Het door dennenbossen omringde dorp Messanges ligt in het groene hart van Landes in Zuid-Frankrijk. Het wordt ook wel het paradijs voor surfers genoemd vanwege de hoge golven in de Atlantische Oceaan. Vanaf de camping in Messanges loop je zo naar het goudgele zandstrand om heerlijk te relaxen met het uitzicht op de zee vol met surfers. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de plaatselijke surfschool om de surf skills zelf ook onder controle te krijgen. Vanaf de camping in Messanges kun je ook veel andere dorpen verkennen. Wanneer je even lekker wilt ontspannen in een spa kun je een bezoek brengen aan het eeuwenoude kuuroord Dax. Bewonder hier in het centrum de Fontaine Chaude, dit is een heetwaterbron met een temperatuur van 64 graden. Zoek ’s avonds een gezellig restaurantje op voor het diner en geniet van Magret de Canard, eenborstfilet met sinaasappelsaus. En natuurlijk met een glas Bordeaux. Santé!

Vanuit Messanges Aquitaine verkennen

Geniet tijdens je kampeervakantie van de rust op het Zuid-Franse platteland Vanaf de camping in Messanges kun je wandelend en fietsend de duinen en het beboste gebied verkennen. Wanneer je de fiets pakt kun je ervoor kiezen om een deel van de beroemde Vélodyssée fietsroute te volgen. De route leidt ook langs het Étang de Soustons. De omgeving van dit biedt een rustige locatie om te wandelen, te zwemmen of te vissen. De marktdag in Messanges is vrijdagochtend. In juli en augustus komt daar de woensdagochtend bij. Dit is de plek om heerlijke streekproducten te kopen zoals verse groenten, sappige aardbeien, verse vis en smakelijke paté. Dat wordt smullen op de camping!

Bekijk alle campings Messanges (1)