Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Murol

Een camping in Murol is voor jong en oud de beste manier om de Auvergne te ontdekken. De sfeervolle stad Murol ligt midden in deze regio in Midden-Frankrijk. Vanuit de stacaravan kijk je uit op de slapende vulkaan van Tartaret. Als je om deze groene berg heen wandelt, dan sta je al aan de oevers van het meer van Le Chambon. Bezoek ook het kasteel van Murol. Hier herleven de middeleeuwen. Jonkvrouwen en ridders kijken er hun ogen uit.

Kamperen bij de vulkaan van Murol

De camping in Murol van TUI ligt aan de voet van de Tartaret-vulkaan. Om uitbarstingen hoef je je echter geen zorgen te maken, want deze vulkaan slaapt. Het betekent wel dat je hier vakantie viert in een schitterend, heuvelachtig groen landschap. Je vindt Murol in het hart van de Auvergne, centraal in Frankrijk. Dit is heerlijke bestemming voor natuurliefhebbers, families én cultuurfanaten.

Aan het meer van Chambon

Wil je met de kinderen op kampeervakantie in Murol? Dan is een camping een prima keuze. Van talrijke sport- en spelactiviteiten als volleybal tot het zwembad met glijbaan: het kroost zal zich in Murol niet vervelen. Zo heb je zelf alle tijd om dat spannende boek eens uit te lezen. Nog meer waterpret vind je op een kwartiertje afstand. Hier ligt namelijk het meer van Chambon, een waar paradijs voor de waterratten van het gezin. Tip: huur eens een waterfiets en trap helemaal naar de overkant.

Wandelen rondom Murol

Een camping in Murol is het beste startpunt van een dag in de natuur. Met kinderen volg je de gele vlinder-route, deze is het eenvoudigst. Of wandel om het Chambon meer heen en dan naar het gezellige centrum van Murol. De oude huizen, restaurants en winkels geven het een typisch Franse uitstraling. Loop je van hier naar de andere kant van het dorp, dan kom je uit bij het kasteel van Murol. Deze hooggelegen vesting doet de harten van alle ridders en jonkvrouwen sneller slaan. Tijd voor een reis naar de middeleeuwen!

Bekijk alle campings Murol (1)