NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping Pont-Aven

Ben je ook het liefst actief bezig tijdens de vakantie? Reserveer dan een plek op een camping in Pont-Aven. Deze mooie stad aan de Aven-rivier vind je in Zuid-Bretagne, in het westen van Frankrijk. Hier vindt jong en oud volop sport- en spelmogelijkheden. De kinderen hebben waterpret voor 10 in de waterspeeltuin en zelf sla je bijvoorbeeld een balletje op de tennisbaan. En bewonder ook zeker de 15 watermolens van Pont-Aven.

Camping Pont-Aven

Volop sport en spel in Pont-Aven

Op een camping in Pont-Aven kampeer je midden in de bossen van Zuid-Bretagne. Deze sfeervolle Franse stad ligt aan de Aven-rivier, die van hier naar de Atlantische Oceaan stroomt. De camping van TUI ligt op 10 minuten rijden van Pont-Aven. Kinderen kunnen zich hier amuseren in het zwembad, de waterspeeltuin of bij de miniclub. Ben je sportief ingesteld? Dan kun je hier zelfs naar hartelust fitnessen, tennissen of volleyballen. Pak de wandelschoenen ook maar in, want in de omgeving tref je onder meer de langeafstandsroute GR 34. Maar ook relaxen op het terras van de stacaravan is uiteraard een prima invulling van deze kampeervakantie.

Langs de rivier in Pont-Aven

De camping in Pont-Aven is een perfecte uitvalsbasis voor trips in de omgeving. Bezoek zeker Pont-Aven zelf. Je wandelt er langs restaurants en cafés aan de Aven en bewondert de 15 watermolens die de stad rijk is. De wandelroute van Xavier Grall voert je langs de mooiste plekjes. Ook kunstschilders als Paul Gaugin voelden zich geïnspireerd na het bezoek aan Pont-Aven. Postimpressionistische schilderijen van zijn hand bekijk je in het Musée des Beaux-Arts. En voor een trip naar het strand zit je in Pont-Aven helemaal goed. In minder dan 10 minuten arriveer je al bij het zandstrand van Kersidan.