VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Sanguinet

Camping Sanguinet

  1. Camping
  2. Frankrijk
  3. Aquitaine
  4. Landes
  5. Sanguinet

Gelegen aan een van de grootste meren van Frankrijk is de camping in Sanguinet een ideale bestemming voor een kampeervakantie vol waterpret. Ga lekker bootje varen op het meer van Sanguinet, of dobber rond in het heldere water terwijl de kids elkaar joelend nat spetteren. Even genoeg van alle nattigheid? Stap in de auto en rijd naar het bruisende Bordeaux voor een rondje langs alle culturele bezienswaardigheden.

Camping Sanguinet

Kamperen bij het Lac de Sanguinet

Voor een spetterende kampeervakantie ben je op de camping in Sanguinet, een kleine gemeente in het Franse departement Landes, aan het juiste adres. Het meer van Sanguinet ligt hier namelijk vlak voor de deur. Of beter gezegd, vlak voor je stacaravan. Bovendien is het water helder en niet diep, dus ook de kids kunnen tijdens een familievakantie in Sanguinet lekker spelen en spetteren in het water. Speel je met ze mee? Of ga je liever bijbruinen in de zon? Tip: huur ook eens een kano voor een avontuurlijke tocht over het water. Heerlijk peddelen terwijl je geniet van de warme zon op je gezicht en het fonkelende water. En na afloop lekker barbecueën bij de stacaravan, gevolgd door een potje jeu de boules. De verliezer doet de afwas!

Le Miroir d’Eau in Bordeaux

Voor een cultureel dagje uit breng je een bezoek aan de bruisende stad Bordeaux op ongeveer een uurtje rijden van de camping van TUI in Sanguinet. Wie alle bezienswaardigheden van Bordeaux wil zien, heeft aan een dag niet genoeg: overal waar je kijkt zie je de mooiste gebouwen, pleinen en fonteinen. Vooral de Miroir d’Eau bij het Place de la Bourse is prachtig om te zien. Weer water, dat wel, maar deze fontein is een echte must see. Eigenlijk is fontein niet echt het juiste woord voor dit kunstwerk. Het granieten oppervlak beslaat 3450 vierkante meter en laat een prachtige reflectie zien van het imposante Palais de la Bourse. En op warme dagen is het voor de kids natuurlijk ook ontzettend leuk om lekker met blote voeten over het natte oppervlak te rennen.