VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
St.-Brévin-Les-Pins

Camping St.-Brévin-Les-Pins

  1. Camping
  2. Frankrijk
  3. Pays de la Loire
  4. St.-Brévin-Les-Pins

Op een camping in St.-Brévin-Les-Pins staat je stacaravan midden in de natuur. De luxe camping in het westen van Frankrijk is namelijk gelegen in een bosrijke omgeving. Op loopafstand van het brede zandstrand aan de heldere Golf van Biskaje. Maar ook een stedentrip naar Nantes is zo gemaakt. Ook leuk tijdens een familievakantie met kinderen. Want wie wil er nu geen ridder of prinses zijn in het Château des Ducs de Bretagne?

Camping St.-Brévin-Les-Pins

Kamperen in de natuur van St.-Brévin-les-Pins

Aan de monding van de rivier de Loire, in het westen van Frankrijk, ligt de charmante kustplaats St.-Brévin-Les-Pins. Waar je vanaf een schaduwrijke camping in St.-Brévin-Les-Pins vanuit het bos zo het brede zandstrand op loopt. Voor een verfrissende duik in het helderblauwe water van de Golf van Biskaje. Of voor een lange wandeling door het uitgestrekte duinlandschap. Wil je tijdens een actieve vakantie in Frankrijk de omgeving nog verder verkennen? Huur dan een fiets bij de camping in St.-Brévin-Les-Pins en volg de Boulevard de l'Océan voor de mooiste uitzichten over de duinen, de bijzondere rotsformaties en de zee. Of neem de auto naar het nabijgelegen Parc Naturel Régional de Brière, voor een ontdekkingstocht langs velden en veengebieden. Wie weet spot je tussen het riet wel een purperreiger of steltloper.

Ridders en prinsessen in Nantes

Boek je een camping in St.-Brévin-Les-Pins bij TUI voor het hele gezin? In de stacaravans op deze camping passen wel 8 personen! Wel zo gezellig. En voordelig natuurlijk. Bovendien zorgt het zwembad, met verschillende waterglijbanen, voor urenlang spetterplezier. Wil je er tijdens een familievakantie met kinderen in Frankrijk een dagje op uit? Volg dan de Loire stroomopwaarts naar de bezienswaardigheden van Nantes. Hier kunnen de kinderen de ridder of prinses uithangen in het indrukwekkende Château des Ducs de Bretagne, in het hart van de stad. En in de gratis toegankelijke Jardin des Plantes de Nantes is het tijdens een stedentrip Nantes heerlijk picknicken. Tussen de fonteinen en watervallen en in de kleurrijke rozentuin.